2017-01-22 03:56

SPORT


Războiul Clujului!

 |  15:07
Războiul Clujului!

Derby-ul Ardealului, CFR Cluj-Universitatea Cluj, s-a transformat în ultima săptămână în derby-ul biletelor. Şepcile roşii îi acuză pe rivali că au pus preţuri astronomice la biletele de acces, care vor costa între 150 şi 250 de lei. CFR-iştii au recurs la această metodă pentru a stopa iureşul fanilor Universtăţii pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Din păcate, din acest motiv, la partidă nu vor fi decât câteva sute de fani.

“Nu cred ca e multă tensiune, poate mai mult la noi la conducători, decât la jucători. Am ieşit în centrul atenţiei, dar asta doar din cauza acestor preţuri la bilete, din păcate. Este un derby frumos, cred că va fi un meci frumos şi vom arata că putem face spectacol. Nu am crezut până în ultima clipa, că vor fi asemenea preţuri piperate. Eu nu aş fi făcut aşa ceva”, a spus Florian Walter. Patronul şepcilor roşii este contrazis de Iuliu Mureşan, care explică ironic de ce s-a ajuns la această situaţie: “Trebuie să ne ocupăm şi de aspectul economic din club. Avem în calcul şi profitul unui astfel de meci, nu numai cheltuielile de organizare”.

Vrea să-i strice ziua lui Arpi

Chiar în ziua meciului, patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, împlineşte 40 de ani. Jucătorii săi au de gând în acest sens să îi dedice victoria împotriva Universităţii, însă Florian Walter vrea să îi strice sărbătoarea omologului său. “Cadoul pe care îmi doresc să îl facem domnului Paszkany de ziua sa este o victorie a noastră. Vrem să-i luăm trei puncte chiar de ziua lui”, a comentat patronul lui “U”.

Balaj la centru, Lăzărescu observator

Brigada de arbitri care va oficia partida de sâmbătă dintre CFR şi ”U” va fi condusă de la centru de băimăreanul Cristian Balaj. Aceasta va fi ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Nagy Miklos, arbitru de rezervă fiind desemnat Marius Bocăneală. Dan Lăzărescu şi Sorin Satmari vor fi observatori ai partidei.

Meci de risc maxim

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la acest meci. Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca informează că partida este considerată una cu grad ridicat de risc. Între suporterii celor două echipe clujene au existat incidente în mai multe rânduri, mai ales cu ocazia întâlnirilor directe dintre CFR şi Universitatea. Jandarmeria Mobilă Cluj-Napoca informează, de asemenea, că patru suporteri ai echipei CFR şi 11 suporteri ai echipei Universitatea au interdicţie de a participa la acest meci.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Diogo, Camora - Renan, Mureşan, Celestino - Sougou, Weldon, Ronny

Universitatea Cluj: Popa - Achim, Szukala, Abrudan, Grecu - Nasser, Boştină, Marinescu - Cojocnean, Tony, Adrian Cristea


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18

TAGURI: derby, universitatea cluj, ardealComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image