2018-12-17 16:32


Răzbunarea Satanei

 |  21:00
Răzbunarea Satanei

Echipa naţională a României dispută astă seară al doilea meci amical din perioada de pregătire. Partida cu Austria vine după un rezultat de excepţie obţinut acum o săptămână cu Elveţia, scor 1-0, chiar dacă Piţurcă nu are amintiri prea plăcute cu acest adversar. În urmă cu 3 ani, Austria învingea România, la Klagenfurt, şi scotea definitiv reprezentativa tricoloră din lupta pentru calificarea la Mondialul din Africa de Sud. Acum e vorba doar de o partidă de verificare, însă Piţi vrea neapărat să-şi ia revanşa, dar în acelaşi timp să şi confirme traseul pozitiv al echipei naţionale de când el s-a întors la banca tehnică.

Selecţionerul are de gând să efectueze mai multe schimbări în primul 11 faţă de testul cu Elveţia. În poartă va reveni Ciprian Tătăruşanu, iar rezerva sa va fi Silviu Lung jr, în timp ce Lobonţ va sări din schemă. În apărare, doar Găman va rămâne printre titulari, şi îi va avea colegi în defensivă pe Râpă, Goian şi Latovlevici, cei care vor lua locul lui Papp, Chiricheş şi Raţ. La mijlocul terenului, Piţurcă îi va păstra doar pe Tănase şi Torje, în mijlocul terenului urmând să apară Costin Lazăr şi Nicolae Grigore. Atacul va fi unul format din doi puşti de mare viitor, Gicu Grozav şi Marius Alexe.

Goian: Se pot face rezultate mari cu aceşti băieţi tineri

Unul dintre puţinii veterani care au mai rămas la lot, Dorin Goian, are mare încredere în noua echipă naţională, formată preponderent din tineri, spune el, extrem de talentaţi: „Trebuie să fim concentraţi contra Austriei. Ar fi păcat să stricăm imaginea asta bună de după meciul cu Elveţia. Trebuie să obţinem neapărat un rezultat bun. România are acum o echipă tânără, cu jucători valoroşi, care au potenţial. Se pot face rezultate mari cu aceşti băieţi. Mai ales că sunt şi cuminţi. Cred că suntem cea mai cuminte echipă din lume. Pentru aceşti tineri contează enorm că au ajuns la naţională, depinde doar de ei cum vor gestiona acest moment”, a declarat Goian.

AUSTRIA– ROMÂNIA, ORA 21.30, (Innsbruck), TVR 1

Echipe probabile:

AUSTRIA: Gratzei - Dragovic, Garics, Prodl, Alaba – Ivanschitz, Juzunovic, Baumgartlinger, Pehlivan - Arnautovic, Janko

ROMÂNIA: Tătăruşanu – Râpă, Găman, Goian, Latovlevici – Torje, C. Lazăr, Grigore, Tănase - Alexe, Grozav

Arbitri: Danny Makelie – Rob van de Ven, Wilco Lobbert (toţi din Olanda)

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-05

TAGURI: nationala, romania, echipa nationala, victor piturca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...