2019-02-22 16:31


Răzbunarea Satanei! Găman şi Bărboianu au fugit din cantonament, iar clubul stă pe un butoi de pulbere

 |  17:52
Răzbunarea Satanei! Găman şi Bărboianu au fugit din cantonament, iar clubul stă pe un butoi de pulbere

S-a confirmat regula de început de an de la Craiova. Nici o zi fărăscandal. Ieri, neînţelegerile dintre Mititelu şi Piţurcă par să fi atinsapogeul după ce Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit din cantonament laîndemnul managerului suspendat al clubului. Căpitanul alb-albaştrilor ar puteasemna cu Steaua, care e dispusă să achite un milion de euro.

Totul a plecat de la încercarea lui Mititelu de a-l fentape fostul selecţioner de la restituirea banilor împrumutaţi în ultimele luni.Piţurcă a trecut rapid la fapte, şi cum avea dezlegările în alb pentru treijucători drept garanţie pentru împrumutul de 1,5 milioane de euro, i-a anunţatpe Găman şi pe Bărboianu că sunt liberi de contract. “Dacă a reziliatcontractul cu jucătorii, care este vina mea? Dacă şi-a dorit să încetezerelaţia de muncă cu unii jucători, nu ştiu de ce atâta tevatură. Tot ce face else numeşte banditism, actele sunt acte. Sunt semnate, parafateşi gata”,s-a apărat cel poreclit Satana.

De partea cealaltă, Mititelu susţine că jucătorii i-aufosut furaţi de fostul său angajat şi ameninţă cu plângeri la DIICOT. "Cei doi sunt furaţi de VictorPiţurcă, într-un mod grosolan. Este o mizerie ce se întâmplă. Este o loviturădată mie şi Universităţii Craiova. Aceştia erau ultimii jucători care puteau săfacă gestul acesta. Voi anunţa DIICOT şi FIFA pentruce se întâmplă la Craiova”, s-a plâns Mititelu.

Jucătorii revin laCraiova când Mititelu restituie împrumutul

Conformunei minute semnate de cei doi în momentul în care Piţurcă a împrumutat clubulcu 1,5 milioane de euro, tehnicianul deţine drepturile federative a treijucători la alegere până când Mititelu va restitui suma integrală, plus odobândă de 300.000 de euro. “Subsemnatul Mititelu Adrian predau lui Piţurcă Victor trei dezlegări de jucători ca garanţie pentru sumele de banicu care acesta va credita clubul FC Universitatea Craiova în perioadaseptembrie-decembrie 2010. După restituirea sumelor cu care a împrumutat clubul,acesta se obligă se restituie şi cele trei dezlegări”, se arată încontractul semnat de ambii şi publicat pe site-ul oficial al grupării dinBănie.

Piţurcă anunţă noiplecări din Bănie

Pelângă cei doi “evadaţi”,managerul suspendat al Universităţii anunţă că aproape toţi jucătorii vor săplece de la club din cauza situaţiei financiare precare. “Eu nu am obligat pe nimeni să plece. Asta a fostdorinţa lor.Şi vă mai spun ceva. Iliev şi Gargarov sunt în cantonament, pentru că încă maiau contract, dar vor deveni liberi. Nici Mihai Dina nu mai vrea să continue”, aanunţat Piţurcă. Până acum, oltenii i-au pierdut pe RăzvanStanca, Alexandru Piţurcă, Dorel Stoica şi Spase Dilevski, în timp ce MădălinCiucă va reveni cel mai probabil la Gloria Bistriţa, pentru că Universitatea nua achitat ultima tranşă din transferul său. În prezent, lotul alb-albaştrilormai este format din doar 23 de jucători.

Banii din drepturile tv - insuficienţi

Universitatea Craiova a primit zilele trecute aproximativ400.000 de euro de la LPF pentru drepturile tv. Mititelu a folosit marea partea banilor pentru achitarea restanţelor financiare, însă banii s-au doveditinsuficienţi. “La ce datorii au, nu cred că le vor ajunge săstingă restanţele”, a afirmat Dumitru Dragomir. În plus, până la 31martie, clubul din Bănie trebuie să achite aproape 3 milioane de euro cătrefisc pentru a putea primi licenţa pentru sezonul viitor. În caz contrar,Universitatea va fi retrogradată automat în eşalonul secund.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-23

Mai multe imagini:
Răzbunarea Satanei! Găman şi Bărboianu au fugit din cantonament, iar clubul stă pe un butoi de pulbere
zoom
Răzbunarea Satanei! Găman şi Bărboianu au fugit din cantonament, iar clubul stă pe un butoi de pulbere
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...