2018-12-15 15:57


Răzvan Burleanu, despre refuzul Stelei: E o imixtiune între interesele personale și interesele fotbalului românesc

 |  20:59
Răzvan Burleanu, despre refuzul Stelei: E o imixtiune între interesele personale și interesele fotbalului românesc

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este vorba despre "o imixtiune între interesele personale și interesele de dezvoltare a fotbalului românesc" în privinţa refuzului Stelei de a-și lăsa jucătorii în stagiul de pregătire al echipei naționale din Turcia.

"Înțeleg dezamăgirea domnului Iordănescu, pentru că echipa națională nu este nici a mea, nici a dânsului și nici a federației. Noi facem toți aceste investiții pentru fotbalul românesc. Pentru că acum avem o imixtiune între interesele personale și interesele de dezvoltare a fotbalului românesc. Dacă ar trebui să existe sancțiuni, acestea ar trebui să meargă exclusiv către cluburi, nu către jucători. Pentru că atâta timp cât ai o bază restrânsă de selecție, orice sancțiune s-ar reflecta automat în jocuri mai puține pentru jucătorii aflați în vederile echipei naționale", a afirmat Răzvan Burleanu, potrivit Agerpres. 

Preşedintele FRF a ţinut să precizeze că analiza stagiilor de pregătire ale naţionalei se va face după EURO 2016.

"Am discutat despre acest cantonament al naționalei în Comitetul Executiv. Am făcut o analiză rapidă și am decis ca imediat după EURO 2016 să analizăm foarte clar toate investițiile făcute de noi în această zonă, dacă și-au atins obiectivele. Altfel spus, vom avea o discuție cu staff-ul echipei naționale și cu reprezentanții cluburilor care au dat jucători la națională în acest cantonament, dar și în 2015. Staff-ul tehnic și Anghel Iordănescu se bucură de toată susținerea mea și a Comitetului Executiv", a completat Răzvan Burleanu.

Acesta a mai spus că decizia privind efectuarea stagiului de pregătire în Turcia al naţionalei s-a luat special pentru ca jucătorii convocați să revină repede la cluburile lor.

"Am lucrat inițial cu două variante de cantonament. Prima era din Bahrein, cu două amicale: unul cu Bahrain și altul cu o selecționată din Golf. Iar a doua era varianta Spania, cu două amicale cu Egipt și Andorra. La solicitarea domnului Iordănescu s-a luat decizia să organizăm acest cantonament în Turcia, pentru ca echipele să aibă cât mai aproape jucătorii. Pentru că acum sunt nouă echipe la pregătire în Turcia. Și pentru a nu-i mai pune pe jucători pe drumuri, 7-8 ore de zbor cu escală din Spania, s-a luat această decizie cu Turcia", a explicat președintele FRF. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
Anghel Iordănescu, precizări în legătură cu convocarea jucătorilor steliști pentru stagiul din Turcia
Amicalul România – Spania s-ar putea juca în Germania. Ce spune preşedintele FRF

TAGURI: razvan burleanu, refuz, steaua, imixtiune, interes, personal, fotbal, romanesc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...