2019-01-17 14:11


Răzvan Burleanu, după congresul FIFA: Interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului

 |  07:16
Răzvan Burleanu, după congresul FIFA: Interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seara, că la Zurich, interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului, ceea ce îl dezamăgeşte. Joseph Blatter a fost reales, vineri, la conducerea FIFA.

"La Zurich, am văzut că interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului şi lucrul acesta produce dezamăgire în ceea ce mă priveşte, dar reprezintă şi o dezamăgire la nivel european", a precizat Zărvan Burleanu la Digisport.

Joseph Blatter a câştigat alegerile în contextul unui scandal se corupţie, după ce mai mulţi oficiali ai FIFA au fost reţinuţi de poliţia elveţiană.

"Aceste acuzaţii de corupţie cu câteva zile înainte de alegeri atârnă foarte greu în ceea ce priveşte încrederea. Fără încredere nu prea poţi să mai vorbeşti despre fotbal", a completat Răzvan Burleanu.

Joseph Blatter a câştigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă înaintea celui de-al doilea tur de alegeri.

În primul tur, Joseph Blatter a obţinut 133 de voturi, iar Prinţul Ali 73.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-06-02

TAGURI: razvan, burleanu, congres, fifa, interes, general, primeaza, general, fotbal, dezamageste, joseph, blatter
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...