2017-01-18 20:36

SPORT


Răzvan Lucescu îşi prelungeşte agonia. Naţionala se reuneşte marti în vederea meciului cu Bosnia şi pentru turneul din America de Sud

 |  18:29
Răzvan Lucescu îşi prelungeşte agonia. Naţionala se reuneşte marti în vederea meciului cu Bosnia şi pentru turneul din America de Sud
14 dintre jucătorii convocaţi deRăzvan Lucescu se vor reuni marti la Mogoşoaia, cu nu mai puţin de 10 zileînaintea partidei cu Bosnia. Deşi intenţiona să renunţe la post, selecţionerulva rămâne pe bancă împotriva ex-iugoslavilor, dar va fi demis în cazul unuiinsucces.

La începutul anului, atunci când s-a stabilit aceastădată, oficialii fotbalului românesc chiar credeau că vom mai avea şanse lacalificare. În prezent mai sunt doar matematice, iar un alt rezultat în afarăde victorie le-ar anula total. Tensiunea de la Casa Fotbalului, unde Lupescu esteîn război cu Mircea Sandu, şi-a pus amprenta şi asupra selecţionerului, care afost la un pas de a renunţa la finalul săptămânii trecute. A revenit după odiscuţie cu “Naşul”şi acum îşi pune toate speranţele în duelul de pe 3 iuniecu bosniacii. “Dacă vei câştiga, atuncirămâi până la final, ar fifost promisiunea lui Sandu.

FărăCristi Chivu, retras oficial, cel mai probabil noul căpitan va fi fundaşul lui Şahtior,Răzvan Raţ, cel mai experimentat jucător din lotul actual. Acesta va purtabanderola şi în turneul din America de Sud, acolo unde tricolorii vor întâlniBrazilia (7 iunie) şi Paraguay (11 iunie). Nu în aceeaşi situaţie se aflăRăzvan Lucescu. Selecţionerul va fi demis automat dacă nu batem Serbia, iarlocul său la jocurile amicale va fi luat temporar, cel mai probabil, de EmilSăndoi. Varianta oficială ca înlocuitor pentru Lucescu jr este Cosmin Olăroiu,Mircea Sandu anunţând public intenţia sa.

Lotul temporarconvocat:

PORTARI:

Pantilimon(FC Timişoara), Lung (FC U Craiova)

FUNDAŞI:

Râpă(Oţelul), Tamaş (West Bromwich Albion), Papp (Vaslui), Săpunaru (FC Porto), Raţ(Şahtior), Goian (Palermo)

MIJLOCAŞI

Antal,Giurgiu (ambii Oţelul), G. Mureşan (CFR Cluj), Alexa, Bourceanu (ambii FCTimişoara), Sânmărtean (Vaslui), Ropotan (Dinamo Moscova)

ATACANŢI

Stancu(Galatasaray), Mutu (Fiorentina), Marica (VfB Stuttgart)

* Jucătorii de la Dinamo şi Steaua vor fi anunţaţi deconvocare imediat după finala Cupei. Lotul va cuprinde în total 24 de jucători.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-02-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image