2019-01-17 17:13


Răzvane, ajunge! RAŢ a fost dat afară de Rayo Vallecano, dar la 36 de ani zice că vrea să mai joace

 |  16:05
Răzvane, ajunge! RAŢ a fost dat afară de Rayo Vallecano, dar la 36 de ani zice că vrea să mai joace

Fostul internaţional Răzvan Raţ a fost dat afară de gruparea din liga a doua spaniolă Rayo Vallecano, însă el susţine că nu i-ar fi fost arătată uşa, şi că şi-ar fi reziliat contractul de comun accord, din “motive economice”. La 36 de ani, fundaşul stânga afirmă sigur pe el că nu duce lispă de oferte pentru a-şi continua cariera. Însă, cel mai probabil, dacă nu îl va căuta o echipă din fotbalul românesc sau din ţările arabe, unde îşi va încheia cariera după maximum un an, Raţ va pune ghetele în cui încă din această primăvară. La fel ca şi colegii săi de generaţie, Mutu şi Marica, primul la ASA Tg. Mureş, al doilea la FCSB, din motive medicale. E de ajuns pentru Răzvan Raţ, jucător cu o carieră impresionantă, mai ales la Şahtior Doneţk şi la echipa naţională.

"Nu este adevărat că am fost dat afară. Era foarte greu să fii dat afară la nivelul ăsta. Ne-am despărţit din motive economice. Pentru Rayo era foarte greu să mă suporte din punct economic, aşa că ne-am despărţit. Practic, mai aveam doi ani şi jumătate contract. Am reziliat contractul aseară, la 23.52, ca să pot fi considerat jucător liber de contract. Sunt împăcat cu decizia luată. Spre surprinderea unora, există variante, am opţiuni de a continua, în primul rând aici, în Spania, dar nu sunt încă convins. Mai aştept, poate mai apare şi altceva. Voi analiza ca să fie bine pentru mine şi pentru familia mea", a declarat Raţ la DigiSport. În ultima vreme el a şi fost accidentat şi a evoluat destul de puţin la echipa de club. 

Raţ a jucat în două perioade la Rayo. În februarie 2014, el a semnat prima dată cu clubul spaniol, până în vară, când a plecat în Grecia, la PAOK. După un sezon s-a întors în Spania, iar în august 2016, Raţ şi-a prelungit contractul cu echipa Rayo Vallecano pentru încă patru sezoane. Anterior, internaţionalul român a mai jucat la Rapid, FCM Bacău, Şahtior Doneţk şi West Ham United.

Foto: frf.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: razvan rat, dat afara, rayo vallecano, cariera, ani, retragere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...