2018-12-14 22:33


REACŢIA lui Cosmin Olăroiu după înfrângerea din finala Ligii Campionilor Asiei

 |  14:00
REACŢIA lui Cosmin Olăroiu după înfrângerea din finala Ligii Campionilor Asiei

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a declarat, după înfrângerea suferită în returul finalei Ligii Campionilor Asiei, că regretă ocaziile irosite de echipa sa. Olăroiu a ţinut să precizeze că jucătorii au evoluat bine, chiar dacă n-au câștigat trofeul.

"Trebuie s-o felicităm pe Guangzhou pentru câștigarea trofeului. Noi am fost foarte aproape, am dat totul. Am avut câteva ocazii pe care le-am ratat. Ne-am retras puțin în repriza a doua și am pierdut de multe ori mingea la mijlocul terenului. După cartonașul roșu am încercat în continuare să atacăm și să înscriem. Jucătorii au evoluat bine, chiar dacă n-au câștigat trofeul. În finala Ligii Campionilor poți avea doar câteva ocazii, iar dacă nu înscrii, plătești prețul. Noi am avut mai multe ocazii clare ca ei, dar n-am înscris", a precizat Cosmin Olăroiu, potrivit Agerpres.

"Echipa a reușit lucruri foarte bune pentru Emiratele Arabe Unite. Nu e ușor să pierzi în finală. Noi am văzut unele probleme astăzi (sâmbătă — n. r.), dar astfel de meciuri ne arată cât de puternicii suntem. Acesta nu e sfârșitul, e punctul de la care putem începe să rezolvăm problemele", a completat antrenorul român.

Cosmin Olăroiu a mai spus că Ddn această experiență, jucătorii săi pot învăţa şi progresa în viitor.

"La început, nimeni nu credea că o să ajungem în finală. Cu multă muncă și cu sacrificii noi am reușit. În astfel de meciuri poți vedea multe lucruri legate de echipa ta. Din această experiență putem să învățăm și să progresăm în viitor", a afirmat Cosmin Olăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: reactie, cosmin olaroiu, infrangere, finala, liga, campionilor, asiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...