2018-11-19 07:59


Reacţiile oamenilor din fotbalul românesc după Barcelona – Real Madrid, scor 5-0

 |  15:58
Reacţiile oamenilor din fotbalul românesc  după Barcelona – Real Madrid, scor 5-0

Patronii din fotbalul românesc au avut pentru o zi ocazia de a deveniconducătorii celui mai galonat club din lume, Real Madrid. Din păcate pentruei, totul s-a întâmplat chiar ieri, atunci când Los Blancos au fost umiliţi demarea rivală Barcelona, cu 5-0, pe Camp Nou.

Imediat după eşec, oficialii au intrat prin telefon la diversele emisiuniTV din peninsula Iberică pentru a analiza jocul echipei lor. Iată declaraţiieacestora:

Marian Iancu: “Antrenorul Mourinho are cartonaş galben după acest meci. Nu se poate săjoci cu patru fundaşi şi doi închizători. Mesut Ozil mai are puţin şi joacăfundaş. Echipa asta trebuie să atace, asta ştie să facă. Nu îmi place echipaactuală şi nu vreau să bag bani în aşa ceva.”

Adrian Mititelu: “Rezultatul este mincinos. Barcelona a câştigat în mod nemeritat acest meci,am fost peste ei, dar continuăm să avem ghinioane. Sunt supărat, au avut cinciocazii şi au dat cinci goluri”.

Vasile Şiman: “Arbitrula făcut anumite greşeli, dar nu e numai vina lui, e şi a celor care îl promovează.Nu ne-a respectat deloc în acest meci. Spuneţi-mi şi mie de cât ori auavantajat arbitrii Real Madrid?”

Arpad Paszkany: “Am încredere totală în Mourinho după acest meci, îi acord credit încontinuare. Este cea mai bună soluţie pentru banca tehnică, vă asigur că varămâne la Real până la finalul sezonului.”

Cristi Borcea: „A fost jaf armat, masacru!Masacru, vă spun! Masacru în direct! Federaţia l-a trimis cu tentă, ainfluenţat clar scorul. La primul gol a fost ofsaid clar! Sunt prea multe îndefavoarea Realului, dar şi jucătorii m-au dezamăgit. Nu le mai dau nici unban, gata!”

George Copos: “Le-am spussă nu se mai plângă de bani. Să joace pentru culori, pentru aceşti faniminunaţi care cântă din primul până în ultimul minut. Planeta se scufundă şitrebuie să fim înţelegători (n.r. oftează). Mourinho e un bărbat adevărat şi ammare încredere în el. E mult peste Guardiola.”

George Becali: “Sunt un prost că am băgat atâţia bani înechipă. Am dat 90 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo şi emort pe teren. Stă toată ziua cu bomba sexy. El detonează bomba sexy în loc săjoace fotbal. O să-l sun pe Mourinho, vreau să jucăm tiki-taka, la fel caBarcelona, i-am şi zis la începutul sezonului.”

Adrian Porumboiu: “Sunt nişte nesimţiţi, au mimat fotbalul. La ce contracte au, ar fi trebuit să-ispulbere pe cei de la Barcelona. Dacă nu câştigăm titlul anul acesta, măretrag. Mai bine revin în arbitraj, să fiu observator în Liga Campionilor. Aminvestit degeaba atâţia bani.”

Dumitru Dragomir (preşedinte Ligă)– „Dom’le, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Să nu-mi spuneţi mie Mitică de la Ligă dacă Villa nu va fi vândut pe 100 de milioane de euro. Guardiola ăla e un antrenor trăznet, e diabolic. Real Madrid a greşit în vară, cu transferurile, ascultaţi-mă pe mine, că sunt de atâţia ani în fotbal”.

Bineînţeles, toate declaratiile de mai sus sunt rodul imaginatiei noastre si trebuie tratate ca atare, dar asta nu inseamna ca intr-o buna zi nu vor fi reale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EU
30 Noi 2010

mafiaaaa.... piesa grea esti huiulet!!!! :))
Random imageUltimele stiri
loading...