2017-01-17 14:50

SPORT


Rednic l-a luat pe Mureşan la Lankaran

 |  13:13
Rednic l-a luat pe Mureşan la Lankaran

JeanPădureanu a ajuns la un acord de principiu cu Mircea Rednic pentru transferuljucătorului Andrei Mureşan la Khazar Lankaran din Azerbaidjan, documenteleurmând să fie parafate cel mai probabil luni.

“Ne-ampus de acord de principiu cu Mircea Rednic pentru transferul lui Andrei Mureşanla Khazar Lankaran, am bătut palma. În zilele urmatoare, cel mai probabil luni,atunci când jucătorul ar urma să plece în Antalya la noua sa echipă, vor fiîntocmite şi actele”, a declarat Jean Pădureanu pentru site-ul oficial algrupării bistriţene.

MijlocaşulAndrei Mureşan a afirmat că este pregătit pentru o nouă provocare. “Sigur, măbucur că voi merge unde e mai bine pentru mine, însă rămân şi cu amintiriplacute de la Bistriţa, unde am trăit momente frumoase. Le urez colegilor multăbaftă în îndeplinirea obiectivelor şi multă sănătate. E bine că voi fi antrenatde Mircea Rednic, am mai lucrat cu dânsul când eram la Rapid, mă cunoaşte bine.Nu vor fi probleme cu adaptarea, am mai jucat departe de casă”, a spusmijlocaşul.

Mureşan,în vârstă de 25 de ani, a debutat în Liga I pentru Universitatea Cluj la 19august 2007, în meciul din deplasare cu UTA, scor 1-1. În ultima parte a anului2009, Mureşan a fost împrumutat de Gloria la Kuban Krasnodar, unde a bifat 7meciuri. A strâns până acum 63 de jocuri şi 5 goluri în Liga I. În tricoulGloriei Bistriţa a evoluat în 58 de partide, înscriind 5 goluri. În sezonul2010/2011 a jucat de 17 ori în Liga I, având două reuşite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image