2019-03-20 12:12


Refuzat pe bandă rulantă, Gigi Becali vrea să dea lovitura. Bölöni este ademenit cu 1,7 milioane de euro în Ghencea

 |  19:07
Refuzat pe bandă rulantă, Gigi Becali vrea să dea lovitura. Bölöni este ademenit cu 1,7 milioane de euro în Ghencea
Cu mai puţin de două săptămâni înaintea reunirii, Steauanu are antrenor. Gigi Becali încearcă să dea lovitura şi anunţă că este dispussă scoată din buzunar 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Bölöni.Tehnicianul neagă însă orice contact cu gruparea din Ghencea.

Primele două opţiuni, Olăroiu şi Hagi, au refuzat, primulalegând banii arabilor, iar al doilea - să preia naţionala alături de AnghelIordănescu. Forţat de timp şi de faptul că mulţi antrenori s-au obişnuit dejacu „maşina de tocat” din Ghencea, patronul roş-albaştrilor este dispus săscoată bani grei pentru a-l convinge pe Bölöni să revină la Steaua după maibine de două decenii.

Chiar dacă în urmă cu două săptămâni spunea despre el căe un antrenor fără performanţe, latifundiarul s-a răzgândit şi susţine că estedispus să îi plătească un salariu lunar de 50.000 de euro, plus o primă decalificare de 100.000 de euro în grupele Ligii Europa, dar şi un bonus de unmilion de euro dacă Steaua se va califica anul viitor în Liga Campionilor. Dacăva reuşi să ia titlul din primul an, Becali a anunţat că Bölöni va aveasalariul dublat. „Bölönia cerut oferta pe mail. El e prima opţiune. Aşteptăm contraofertă, un răspunsde la el când o va primi. Spune «da», facem tot ce am zis pe hârtie”, atransmis finanţatorul Stelei. Ofertat şi de PAOK Salonic, care îi oferă 800.000de euro anual, Bölöni neagă orice negocieri cu roş-albaştrii. „Nu am cum să accept o propunere a Steleipentru că nu există. Până la această oră nu există nici o propunere de a fiantrenor la Steaua”, s-a limitat să spună tehnicianul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...