2016-12-04 10:32

SPORT


Refuzat pentru lista FIFA, Robert Dumitru a fost delegat la derby-ul Rapid-Dinamo

 |  16:30
Refuzat pentru lista FIFA, Robert Dumitru a fost delegat la derby-ul Rapid-Dinamo

Unul dintre cei mai constanţi arbitri din România în ultima perioadă, Robert Dumitru, îl va înlocui peAlexandru Tudor, răcit, pentru derby-ul Rapid-Dinamo, programat sâmbătă seară.Fluieraşul braşovean fusese delegat iniţial la jocul de vineri, dintre VictoriaBrăneşti şi Steaua.

Interesant este faptul că în ultimii doi ani, Dumitru afost refuzat constant de şefii FRF şi CCA pentru a fi promovat pe lista FIFA. Conformunor surse, acum doi ani, centralul nu a primit nici o şansă pe motiv că nuştie limba engleză, în timp ce în 2010 a fost anunţat că este deja prea bătrânşi nu are rost să îşi mai facă iluzii. În schimb, pe listă şi-au făcut loc în2010 fiul şefului CCA Marius Avram şi arbitrul promovat de Ionuţ Lupescu,Istvan Kovacs.

Conform regulamentului internaţional, Dumitru (37 de anipe 13 mai) îi mai poate impresiona pe şefii fotbalului românesc doar până anulviitor, deoarece vârsta maximă pentru promovare este de 38 de ani.

În actuala ediţie de campionat, centralul braşovean acondus cu brio mai multe meciuri importante, printre care Vaslui-Oţelul,Dinamo-Timişoara, FC Vaslui-Rapid sau Timişoara-Gaz Metan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image