2016-12-04 10:33

SPORT


„Retragerea Anei Porgras ne dă peste cap”

 |  17:40
„Retragerea Anei Porgras ne dă peste cap”

Gimnasta Ana Porgras a decis să se retragă la vârsta de 18 ani, cu doar jumătate de anînaintea JO de la Londra. Surprinzătoarea veste a bulversat pregătirea lotului feminin.

„Sigur că ne surprinde retragerea Anei Porgras şi nu ne face plăcere, dar sportul e o activitate voluntară şi nu poţi să forţezi pe nimeni. Am discutat de mai multe ori cu ea, efectiv nu mai doreşte să se implice în acest sport, nu are nimic cu nimeni, nu dă vina pe nimeni. Nu ştiu de ce acum, înaintea Olimpiadei. O sportivă de talia Anei Porgras, campioană mondială la bârnă, oricând te dă peste cap dacă dispare, e logic să fie aşa”, a declarat pentru Agerpres Adrian Stoica, preşedintele FR de Gimnastică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: Ana porgras, retragere, gimnasticaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Jenson Button şi-a anunţat retragerea din Formula 1 Jenson Button, pilotul echipei McLaren Honda, a anunţat că se va retrage din Formula 1 după... 25 Noi 2016 | (0)
Înotător francez, dublu campion olimpic, se retrage din activitate Înotătorul francez Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a anunţat că se retrage din... 21 Noi 2016 | (0)