2018-12-19 13:40


Speriat de DNA, Mitică vrea Ştiinţa înapoi

 |  21:00
Speriat de DNA, Mitică vrea Ştiinţa înapoi

Scandalul dezafilierii Universităţii Craiova, continuat zilele acestea de începerea urmăririi penale pentru membrii Comitetului Executiv al FRF, inclusiv a lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, au produs haos, nervi şi teamă în fotbalul românesc. Speriat aşa cum nu l-am văzut niciodată, Corleone dă înapoi în acest război şi trece la măsuri radicale. Vrea să schimbe regulamentul, pentru a reprimi Ştiinţa în campionatul ligii secunde.

Chiar dacă acest lucru nu poate fi făcut, în fotbalul românesc ştim foarte bine că imposibilul poate fi posibil şi invers. Prima şi cea mai spinoasă problemă ar fi lipsa jucătorilor, pentru că e greu de crezut că “dezertorii” se vor întoarce aşa de curând în Bănie. Dacă prin absurd s-ar lua această decizie, Universitatea va fi repartizată în Seria a II-a, alături de alte trei echipe din zona Olteniei: CSM Râmnicu Vâlcea, Alro Slatina şi FC Olt. “Dacă Adunarea Generală decide că s-a greşit cu excluderea Craiovei, atunci ea trebuie să revină în liga a doua. Va fi reintegrată în competiţie, iar jucătorii vor reveni sau nu la echipă. Regulamentul se poate modifica, este aşa mare brânză? Nu poate fi nici vorba de abuz în serviciu, pentru că este o decizie provizorie. Nu poţi ţine jucătorii să nu joace, să le îngrădeşti dreptul la muncă. Mititelu nu a pierdut nimic, ba chiar a câştigat, pentru că nu a avut cheltuieli",a spus Dragomir după vizita la DNA.

Precedentul Grecia

Conducătorii Federaţiei de Fotbal din Grecia au hotărât ca în acest sezon, în prima divizie, să fie incluse, începând cu 19 noiembrie, şi două formaţii din liga secundă. În urma implicării într-un scandal legat de meciuri trucate, Olympiakos Volos şi Kavala au fost retrogradate, iar prima ligă a început cu doar 14 formaţii. Chiar dacă sezonul în Grecia a ajuns la runda a 7-a, Doxa Drama şi Levadiakos Livadias, din liga secundă, au fost reprimite pe prima scenă şi vor recupera partidele restante pe parcursul anului competiţional.

Unde sunt jucătorii Craiovei:

Silviu Lung - Astra

Ştefan Bărboianu - Astra

Alin Buleică - FCM Târgu-Mureş

Mădălin Ciucă - Gaz Metan Mediaş

Ovidiu Dănănae - Tom Tomsk

Valerică Găman - Astra

Dragoş Firţulescu - Alki Larnaca

Cosmin Gângioveanu - Rapid

Jackie Nicolae - UTA

Marius Ologu - Astra

Andrei Prepeliţă - Steaua

Dorel Stoica - Dinamo

Florin Costea - Steaua

Mihai Costea - Steaua

Mihai Dina - CS Mioveni

Geo Mişu - Dinamo


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...