2016-12-04 10:29

SPORT


Revine Mirel Rădoi la naţională? Piţurcă: “Logic, aşa ar fi”

 |  17:03
Revine Mirel Rădoi la naţională? Piţurcă: “Logic, aşa ar fi”

La nici un an după ce şi-a anunţat retragerea de la primareprezentativă, Mirel Rădoi ar putea juca din nou sub tricolor. Noulselecţioner Victor Piţurcă susţine că fotbalistul lui Al Hilal ar trebui săfacă pasul acesta, mai ales că Ionuţ Lupescu nu se va mai ocupă de naţională.

„Nu am discutat nici cu Chivu, nicicu Rădoi. Voi vorbi cu ei, dar trebuie să mai treacă timp. Normal, Rădoitrebuie să revină la naţională. Ionuţ Lupescu nu se va mai ocupa de echipanaţională, aşa am auzit, şi, normal, ar trebui să revină. Eu cred că am avut unmare rol în afirmarea lui ca jucător. Sunt convins că îşi doreşte să joacepentru echipa naţională”, a spus Piţurcă la Radio GSP

În schimb, în cazul lui Chivu, tehnicianul crede că acesta are nevoie deo pauză cel puţin până în toamnă, atunci când va începe campania de calificarela Mondialul din Brazilia.

Rădoi şi-a exprimat dorinţa de a renunţa la echipa naţională în toamnaanului trecut, după ce directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a făcut maimulte remarce critice la adresa unui grup de jucători, printre care se afla şifundaşul în vârstă de 30 de ani.

În cei 10 ani petrecuţi la prima reprezentativă, Mirel Rădoi a bifat 67de partide şi a marcat de două ori. A făcut parte din lotul pentru EURO 2008 şieste unul dintre favoriţii lui Piţurcă, tehnicianul fiind cel care a insistatsă ajungă la Steaua în vara lui 2000.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image