2018-12-10 11:03


“Revoluţie stelistă” la palatul lui Becali. Fanii roş-albaştri pregătesc un protest amplu împotriva patronului

 |  17:59
“Revoluţie stelistă” la palatul lui Becali. Fanii roş-albaştri pregătesc un protest amplu împotriva patronului

Aşa cum „Puterea” a anunţat în exclusivitate încă de acum două săptămâni,duminică, suporterii Stelei vor organiza un miting de protest împotrivapatronului Gigi Becali chiar în faţa reşedinţei acestuia de pe Aleea Alexandrudin Capitală.

Fanii au împânzit deja Bucureştiu cu afişe prin care îicheamă pe adevăraţii suporteri ai echipei să se alăture protestului. Sub numelede „Revoluţia stelistă”, acţiunea a fost aprobată de Primărie şi se va desfăşura timp de câteva oreduminică, de la ora 15.00. Afişele cu protestul au apărut deja în staţii demetrou, RATB, parcuri, şcoli şi facultăţi, fiind aşteptaţi cel puţin 1.000 deultraşi stelişti.

„Domnul George Becali a batjocoritşi numeroase foste mari glorii care au avut o contribuţie esenţială încreşterea şi dezvoltarea multor foşti şi actuali fotbalişti stelişti,demonstrând încă o dată că nu iubeşte şi nu respectă tradiţia acestui club”, conform unui comunicat al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti(AISS), care mai precizează că şi-au anunţat participarea şi fani din Cluj,Braşov, Arad, Constanţa, Târgu-Mureş, Iaşi şi Chişinău.

În ciuda numeroaselor demersuri făcute de fani, GigiBecali rămâne pe poziţii şi anunţă că nu se pune problema să renunţe vreodatăla Steaua. Nu mă interesează pe mine.Steaua e casa mea. Nu renunţ la Steaua decât peste 40 de ani”, a afirmat latifundiarul în nenumărate rânduri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...