2018-10-16 19:32


Roger Federer face schimbări în echipa sa. La cine a renunţat elveţianul

 |  09:27
Roger Federer face schimbări în echipa sa. La cine a renunţat elveţianul

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer şi-a încheiat colaborarea cu suedezul Stefan Edberg, așa cum conveniseră cei doi anterior. În continuare, Federer va lucra cu croatul Ivan Ljubicic.

Roger Federer se va pregăti cu actualul său antrenor, elvețianul Severin Luthi, cu care colaborează din 2008. Totodată, elveţianul va fi consiliat de Ivan Ljubicic, care a pus capăt carierei de jucător în 2012, precizează AFP, citat de Agerpres.

Roger Federer și Stefan Edberg au rămas într-o relație bună.

"După doi ani plini de succese, vreau să-i mulțumesc lui Stefan Edberg, idolul copilăriei mele, pentru că a acceptat să se alăture echipei mele. A fost un vis care a devenit realitate (de a lucra cu el). Deși această colaborare era stabilită să dureze doar un an, Stefan a acceptat să-și prelungească experiența în acest sezon, ceea ce am apreciat foarte mult. El m-a învățat multe lucruri, iar influența sa asupra jocului meu va dura. Va face mereu parte din echipa mea", a afirmat Roger Federer, numărul trei mondial.

Stefan Edberg a precizat, la rândul său, că a trăit "doi ani superbi".

"După un incredibil an 2014, am decis să continui încă un an, spunând însă clar că acela va fi ultimul an. Cred că Roger are încă multe de făcut în tenis și că poate câștiga alte mari turnee", a afirmat suedezul, câștigătorul a 6 titluri de Mare Șlem în cariera sa.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-09

TAGURI: roger federer, schimbare, echipa, renunta, elvetian, stefan edberg
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...