2018-12-14 12:07


România – Cuba 36-23, a doua victorie a naționalei de handbal a României în turneul din Franța

 |  17:33
România – Cuba 36-23, a doua victorie a naționalei de handbal a României în turneul din Franța
Florentin Dincă

Naționala feminină de handbal a României a încheiat cu o victorie în turneul de meciuri amicale din Franța. Fetele lui Thomas Ryde au învins categoric Cuba, scor 36-23, într-un meci în care mezina lotului, Ana Maria Tănăsie, în vârstă de doar 20 de ani, a fost MVP-ul întâlnirii cu 9 goluri marcate.

România mai are un test de disputat până la meciul de debut la Campionatul Mondial din Danemarca, cu Puerto Rico, pe 5 decembrie. Tricolorele vor juca miercuri, în deplasare cu Suedia, la Eslov. Palmaresul României în Hexagon însumează două victorii, 31-26 cu Cehia și 36-23 cu Cuba, și o înfrângere, în fața naționalei țării gazdă, scor 27-29.

Thomas Ryde a început meciul cu Munteanu - Tănăsie, Neagu, Brădeanu, Marin, Nechita și Manea, în condițiile în care veterana Valentina Elisei Ardean, dar și Paula Ungureanu și Eliza Buceschi nu au fost folosite nici măcar un minut, toate resimțindu-se după accidentări.

Golurile cu Cuba au fost înscrise de: Tănăsie-9 goluri, Nechita-4, Neagu-4, Perianu-4, Manea-3, Geiger-3, Chiper-3, Pintea-2, Vizitiu-2, Marin-1, Brădeanu–1. Singura care nu a punctat a fost Gabriella Szucz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: nationala, handbal, romania, cuba, amical, turneu, victorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...