2017-01-23 19:00


România a părăsit ruşinos CM de handbal!

 |  15:20
România a părăsit ruşinos CM de handbal!

Echipanaţională de handbal masculin a României a învins Australia la, însă a ratat calificarea în grupele principale laCampionatul Mondial din Suedia, deoarece Serbia a remizat cu Croaţia, scor24-24, şi astfel vecinii noştri au acumulat 5 puncte, fără nicio şansă de a maifi depăşiţi de către tricolori. Deja calificaţi în grupeleprincipale, croaţii nu au mai forţat victoria în meciul contra Serbiei, care arfi păstrat şi România în cursa pentru locul trei.

“Calificareaam pierdut-o pe mâna noastră, am zis că nu spun până nu e clar că ne calificămsau pierdem. Meciul cu Algeria a fost cel pe care jucătorii îl vor avea peconştiinţă. S-a vorbit doar de antrenor până acum, dar îi dau dreptate şi luicând spune că nu are ce face, când jucătorii ajung în situaţie de gol, unu launu cu portarul, şi ratează. Am făcut mii de kilometri până aici, cu speranţe,nu în plimbare şi uite ce a ieşit. Cu excepţia portarului Mihai Popescu,jucătorii nu s-au ridicat la nivelul Mondialelor, dar trebuie lămurită şi câtde pregătiţi vin ei la echipa naţională. Vor fi şi măsuri, aşteptăm să setermine Mondialele, iar la şedinţa Consiliului de Administraţie se va analizaparcursul naţionalei de fete şi cea de băieţi. Sunt foarte supărat, Româniaputea mai mult, dar nu a arătat acest lucru”, a spus Gaţu.

După ultimul meci din grupă, contra Serbiei, care nu va mai avea nicio miză, reprezentativaţării noastre va juca pentru locurile 13-24, urmând a-şi afla prima adversarădupă încheierea fazei preliminare.

Naţionalade handbal masculin a României a înregistrat următoarele rezultate la CM dinSuedia:

Danemarca– România 39-30

Croaţia– România 27-21

România– Algeria 14-15

România– Australia 29-14

Laediţia din 2009, tricolorii s-au clasat pe locul 15, după 14 ani de absenţă dela un turneu final de CM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image