2016-12-07 12:38

SPORT


România speră să fie coorganizatoare

 |  18:23
România speră să fie coorganizatoare

Vecinii noştri maghiari au primit acceptul FIBA Europe de a organiza Campionatul European de baschet feminin din 2015, competiţie la care România face eforturi disperate de a fi coorganizatoare. Până în momentul de faţă, la CE participau 16 echipe, însă s-a propus ca la viitorul turneu final numărul lor să crească la 20. Astfel că ţara noastră are şanse destul de mari să fie coorganizatoare.

„Statutul României va fi decis la şedinţa CEx din luna martie. Am avut discuţii cu conducerea FIBA Europe, cu cea a federaţiei ungare şi intrarea României în organizare va fi acceptată. Aici ar urma să se joace meciurile din două grupe, dar şi o semifinală, oraşele vizate fiind Cluj şi Oradea. Faza finală a competiţiei s-ar derula în Ungaria”, a spus pentru Mediafax, preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18

TAGURI: baschet, ungaria, romania, ce ungariaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Eurobasket 2017. Naționala României, în grupă cu Spania, Ungaria, Croația, Cehia și Muntenegru Naționala masculină de baschet a României a fost repartizată în grupă cu Spania, Ungaria,... 23 Noi 2016 | (0)
Alertă de gripă aviară la granițele României Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Arad a luat măsuri... 21 Noi 2016 | (0)