2017-01-17 11:29

SPORT


Românii au cucerit Acapulco: Hănescu, Tecău şi Olaru, învingători în finalele de dublu

 |  18:43
Românii au cucerit Acapulco: Hănescu, Tecău şi Olaru, învingători în finalele de dublu
Horia Tecău şi Victor Hănescu au câştigat ieri-dimineaţăproba de dublu a turneului de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii învaloare de 1,1 milioane de dolari, probă câştigată şi la feminin tot de unsportiv tricolor, Ioana Olaru, care a făcut echipă cu ucraineanca MariaKoryttseva.

A fost pentru a doua oară în carieră când Tecău şiHănescu în echipă au ajuns până în finala unui turneu, după cea pierdută în 2009la Stuttgart. În ultimul an, Tecău, numărul 20 mondial la dublu, a obţinut numai puţin de şase titluri ATP, însă acesta este cel mai important. Cei doiromâni, care vor fi împreună şi la duelul din Cupa Davis cu Argentina, vorîmpărţi un cec în valoare de 78.000 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Raluca Olaru se află la doar al doilea turneu de dublucâştigat în carieră, după reuşita de la Taşkent (2008), atunci când a făcutpereche tot cu o jucătoare din Ucraina. În finala de la Acapulco, Olaru şiKoryttseva au învins cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja/Lourdes DominguezLino, scor 5-7, 7-5, 10-7. O altă româncă prezentă pe tabloul la dublu, IrinaBegu, a fost eliminată în semifinalele competiţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image