2017-01-18 10:06

SPORT


Românii, talismanul finalelor de cupă europeană. Săpunaru a câştigat Liga Europa şi a afişat un banner cu chipul lui Mihăiţă Neşu

 |  18:39
Românii, talismanul finalelor de cupă europeană. Săpunaru a câştigat Liga Europa şi a afişat un banner cu chipul lui Mihăiţă Neşu
Cristian Săpunaru este ultimul nume de fotbalist româncare cucereşte un trofeu din 2008 încoace de când ţara noastră a avutreprezentanţi în finalele de cupă europeană. Fostul rapidist a fost integralistîn Porto - Braga, scor 1-0, din Liga Europa, şi la final, a purtat un drapeltricolor şi un banner cu chipul lui Mihăiţă Neşu.

Internaţionalul în vârstă de 27 de ani a bifat al 7-leatrofeu cu FC Porto în doar trei ani şi este pentru al treilea an consecutivcând românii cuceresc un trofeu continental. În 2009, Mircea Lucescu şi Raţcâştigau finala Ligii Europa cu Şahtior Doneţk, iar anul trecut, cu CristiChivu titular, Inter a învins Bayern în ultimul act al Ligii Campionilor. Laanul, România va fi din nou în prim-plan, deoarece finala Ligii Europa se vadisputa pe noul Stadion Naţional.

Deşi a fost rival pe teren cu Mihăiţă Neşu în Rapid - Steaua,Săpunaru nu a uitat de drama prin care trece fundaşul lui Utrecht şi imediatdupă meci a apărut pe teren cu un banner tricolor pe care era imprimat chipulacestuia. Din Olanda au venit ieri şi primele veşti îmbucurătoare. La aproape10 de zile de la teribila accidentare, Neşu i-a făcut o surpriză mamei sale,căreia i-a spus prin telefon "Ciao, mami!", conform spuselor acesteia. Medicii audezvăluit că până acum Neşu comunica doar prin intermediul unui alfabet aflatîn faţa sa. În momentul în care era indicată litera corectă, jucătorul clipea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image