2018-11-17 04:52


Ronald “The Thrill” Gavril a victorios la Gala de la Las Vegas

 |  11:29
Ronald “The Thrill” Gavril a victorios la Gala de la Las Vegas

Ronald Gavril l-a învins pe americanul Jas Phipps prin KO tehnic în repriza a cincea a meciului programat pe durata a şase runde, la categoria supermijlocie, vineri seara, într-o gală profesionistă desfăşurată Hard Rock Casino&Hotel din Las Vegas.

Ronald ''The Thrill'' Gavril a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum la profesionişti, patru dintre ele înainte de limită, în vreme ce Jas Phipps are 4 victorii la profesionişti (1 KO) şi o înfrângere.

Gavril are 27 de ani şi este promovat de Mayweather Promotions, care aparţine celebrului campion american Floyd Mayweather. Campionul mondial a fost alături de Gavril la această gală, a stat în primul rând de lângă ring şi i-a spus că va fi cu siguranţă campion mondial, după cum a afirmat boxerul băcăuan, care a postat pe Facebook şi o poză cu cei doi lângă ring.

În gala de la Las Vegas cele mai aşteptate meciuri sunt între John Molina (26 victorii, 3 înfrângeri) l-a învins prin KO tehnic în runda a zecea pe Mickey Bey (18 victorii, un egal, un eşec) la categoria superpană, în timp ce suedezul Badou Jack (15 victorii) a câştigat la puncte în faţa americanului Farah Fannis (21 victorii, două eşecuri), la categoria supermijlocie, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: ronald, the thrill, gavril, las, vegas, castigator, victorios
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...