2017-01-20 18:08

SPORT


Ronaldinho e sătul de bani

 |  20:53
Ronaldinho e sătul de bani

Starul brazilian Ronaldinho, fostul atacant al echipei de fotbal FC Barcelona, aflat în vizorul grupării californiene Los Angeles Galaxy, a decis să-şi prelungească contractul cu actuala sa formaţie, Flamengo Rio de Janeiro.

“A fost cadoul de Moş Crăciun pentru suporterii noştri”, a declarat Michel Levy, vicepreşedintele lui Flamengo, citat de Agerpres.

Rămaşi fără starul David Beckham, care şi-a încheiat contractul şi se va întoarce în Europa, americanii l-au ţintit repede pe mijlocaşul cariocas, căruia îi ofereau un contract fabulos, însă se pare că Ronaldinho nu mai este interesat de aspectul financiar, şi a decis să rămână acasă, acolo unde este idolatrizat de suporterii lui Flamengo.  

În vârstă de 31 ani, Ronaldinho a evoluat între 2003 şi 2008 la FC Barcelona, cu care a cucerit două titluri de campion al Spaniei (2005, 2006) şi Liga Campionilor (2006). De la gruparea catalană a plecat în Italia, la AC Milan, unde a rămas până la începutul acestui an, când a decis să revină în Brazilia, la Flamengo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

TAGURI: Flamengo, ronaldinho, braziliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image