2019-05-25 09:12


Ronaldo a acceptat o AMENDĂ ULUITOARE pentru a scăpa de ÎNCHISOARE

 |  14:26
Ronaldo a acceptat o AMENDĂ ULUITOARE pentru a scăpa de ÎNCHISOARE

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a acceptat, marţi, o amendă de 18,8 milioane euro, în procesul în care este judecat pentru fraudă fiscală judecat de un tribunal din Madrid. Totodată, starul lusitan a primit şi o pedeapsă cu închisoare cu suspendare de 23 luni.

Atacantul lui Juventus a sosit marţi la Madrid şi s-a prezentat în faţa autorităţilor, fiind judecat pentru evaziune fiscală. Fostul star al lui Real s-a prezentat la tribunal alături de iubita sa Georgina Rodriguez, a acordat autografe şi a transmis jurnaliştilor că este "foarte bine". El a ajuns la un acord cu fiscul spaniol pentru plata a 18.8 milioane de euro, iar pedeapsa cu închisoarea nu însemna încarcerarea acestuia deoarece e mai mică de doi ani, dacă este vorba de prima încălcare a legii.

Portughezul a aflat că are probleme cu fiscul din Spania în vara lui 2017. "V-am spus de la început că nu vreau niciun risc. Eu nu am studii, tot ce am făcut în viaţă a fost să joc fotbal. Dar nu sunt prost. Nu am încredere în nimeni şi atunci când angajez un consilier îl plătesc mereu cu 30 la sută mai mult decât cere pentru că nu vreau probleme", ar fi spus atunci Ronaldo. După ce a aflat că e nevoit să ajungă la un acord cu autorităţile iberice el a comentat: "N-am zis niciodată să nu plătiţi taxele. Vreau să ştiu ce se întâmplă pentru că nu mai înţeleg nimic".

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a fost acuzat că ar fi utilizat mai multe firme paravan din Insulele Virgine şi Irlanda, cu impozite scăzute, pentru a evita să-şi plătească taxele în Spania, pe când juca la Real Madrid. În perioada 2011-2014, el a declarat venituri de 11,5 milioane euro, în loc de 43 milioane euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-22

TAGURI: ronaldo, amenda, fisc spaniol, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Ian 2019

Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe străzile capitalei pe trotuare și pe treceri pentru pietoni!https://petitieonline.ro/petitie/51086147.Semnați,oameni buni!
Random imageUltimele stiri