2019-03-18 18:24


Rony Levy a fost prezentat oficial ca antrenor la Steaua

 |  14:35
Rony Levy a fost prezentat oficial ca antrenor la Steaua

Israelianul Rony Levy a sosit în această dimineaţă laBucureşti şi a fost prezentat deja oficial ca noul antrenor alStelei.

"Ştiu foartebine fotbalul românesc. Ştiu foarte bine Steaua. Cred că voi putea colaborafoarte bine cu conducerea şi cu toţi oamenii de aici. Steaua este un club deanvergură, care se bate mereu la titlu. Sper ca în acest sezon să aducem titlulîn Ghencea",a spus Levy în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat GigiBecali şi Mihai Stoica.

"Cariera lui Levi, atât ca jucător câtşi ca antrenor, îl recomandă pentru Steaua. A câştigat titluri într-uncampionat peste al nostru. Cred că a avut o experienţă reuşită la Unirea,într-o perioadă cu dificultăţi pentru echipă. Sunt convins că vom face lucruribune împreună. Echipele lui Levi joacă un fotbal pe care ni-l dorim şinoi",a spus şi managerul general al grupării din Ghencea..

Antrenorulîn vârstă de 44 de ani a antrenat până acum gruparea Beitar Ierusalim, care s-aclasat le finalul sezonului trecut doar pe poziţia a 11-a. În 2010, Levy apregătit Unirea Urziceni, reuşind să termine campionatul pe locul doi. Şi-a datdemisia după primele etape ale turului ediţiei 2010-2011, ca urmare a vânzăriimajorităţii jucătorilor din lot.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...