2017-01-25 01:30


Rudel Obreja, revocat din funcţia de preşedinte al FR Box

 |  11:28
Rudel Obreja, revocat din funcţia de preşedinte al FR Box

Adunarea Generală Extraordinară a decis în această dimineaţă revocarea lui Rudel Obreja din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, după aproape două luni de incertitudine.

Cele peste 50 de cluburi prezente la reunirea din această dimineaţă au decis în unanimitate de voturi ca fostul pugilist să fie schimbat din funcţie. Cel mai probabil, noul preşedinte va fi ales pe data de 28 octombrie, atunci când sunt programate alegeri.

În cursul zilei de azi, Adunarea Generală va înştiinţa AIBA că Rudel Obreja a fost schimbat şi să renunţe la procesul de dezafiliere. Azi, la Adunarea Generală a AIBA de la Baku, urma să fie ratificată decizia.

Până atunci, actualul vicepreşedinte Fănel "Cimino" Trandafir va prelua prerogativele, urmând ca la data mai sus amintită să candideze şi el pentru cea mai importantă funcţie din boxul românesc. Şi antrenorul Titi Tudor şi-a anunţat candidatura.

De asemenea, suspendarea fostului vicepreşedinte Vasile Cîtea a fost anulată.

"Nici nu vor putea ajunge în justiţie pentru că tot ce s-a întâmplat astăzi este nul de drept. Ar mai fi nevoie ca ANST să autorizeze ce s-a întamplat, însă nu va avea cum pentru că deja există o decizie asumată de autoritate prin care Biroul Federal din 9 septembrie este socotit nestatutar", a spus Rudel Obreja la finalul Adunării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JUSTICE
24 Sep 2011

pina mai ieri era sarac acum e milionar in euro-a cumparat hoteluri in neptun olmp-de unde? meciuri aranjate cu bute si elena udrea de pdl?sportivii care se dau cu pdl se fac de rahat
Random image