2017-01-20 18:10

SPORT


Rugăciuni pentru plecarea fraţilor Costea!

 |  21:00
Rugăciuni pentru plecarea fraţilor Costea!

Izbânda din marele derby cu Dinamo a readus zâmbetul pe faţa jucătorilor şi fanilor roş-albaştri. Însă nu toţi steliştii sunt fericiţi. Fraţii Costea au făcut excepţie. La finalul jocului din Ştefan cel Mare, când toată echipa şi stafful tehnic se bucurau alături de galerie, cei doi jucători olteni s-au îndreptat rapid către vestiare, făcând gesturi a lehamite către fanii stelişti.

Degeaba Ilie Stan a urlat la ei să vină în faţa suporterilor, nu şi-au băgat în seamă antrenorul. Au încercat apoi colegii de echipă, antrenorii secunzi şi toţi cei de pe bancă să îi înduplece, în zadar. Jucătorii olteni nu uită gesturile reprobabile făcute de fani la adresa lor în ultima perioadă, când au fost înjuraţi, scuipaţi şi chiar ameninţaţi cu bătaia. Gestul celor doi i-a scos din minţi pe suporterii stelişti prezenţi la meci. „Să se potolească şi să-şi vadă de pătrăţica lor acolo, să-şi bage minţile în cap, cu toate figurile lor. Noi am încercat să facem pace cu ei, mai ales că Mihai a dat gol cu Dinamo, însă văd că nu au înţeles, şi nici nu cred că vor înţelege vreodată, pentru că sunt nişte olteni căpoşi. Nu au demonstrat până acum că au valoare de Steaua. Ei trebuie să respecte acest club. Nu mai sunt la Craiova, să facă ei ce vor, să schimbe antrenorii împreună cu Mititelu. La Steaua trebuie să respecţi antrenorul şi toate regulile. Au făcut haos în vestiar, iar noi nu acceptăm asta. Noi vrem unitate la echipă. Pentru noi, galeria, subiectul fraţilor Costea e închis. Nu există nici o şansă să ne împăcăm cu ei. Nici nu vrem să mai auzim de ei. Ne rugăm la Dumnezeu să scăpăm mai repede de ei”, a declarat pentru „Puterea”, Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albastre.

Costea cel mic a greşit fatal

Dacă până la meciul cu Dinamo, fanii steliştii le reproşau fraţilor Costea atitudinea din vestiar şi evoluţiile slabe din teren, acum au găsit, cel puţin lui Mihai, un alt motiv pentru care îi urăsc de moarte pe cei doi. „La finalul meciului din Groapă, Mihai Costea a făcut un gest pe care noi nu îl putem accepta niciodată. La fel a procedat şi Toja. A făcut schimb de tricouri cu un rival de la Dinamo. Columbianul a luat tricoul lui Alexe, iar acum, Mihai, a făcut schimb cu Dorel Stoica. Nu cred că a recurs la asta să ne scoată pe noi din sărite, ci doar că nu îl duce capul. Unde aţi mai văzut voi, în lumea asta, ca jucătorii rivali de moarte să facă schimb de tricouri? Nicăieri, vă zic eu sigur”, ne-a mai spus şeful fanilor stelişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-02

TAGURI: mihai, florin, costea, galerie, steauaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image