2019-01-18 17:57


Ruud Gullit a pus microfoane în casă ca să-şi spioneze soţia

 |  12:35
Ruud Gullit a pus microfoane în casă ca să-şi spioneze soţia

Ruud Gullit, fostă mare vedetă a fotbalului olandez, digeră greu faptul că soţia l-a părăsit pentru un bărbat cu 21 de ani mai tânăr ca el. Devenit paranoic, el şi-a pus soţia sub ascultare.

Fostul jucător al echipei AC Milan nu-şi revine, deşi recunoaşte că el a greşit primul, având numeroase relaţii extraconjugale. El pare copleşit de divorţul introdus de Estelle, cea de-a treia soţie, cu care este căsătorit de 12 ani. Estelle, 33 de ani, care nu este nimeni alta decât nepoata lui Johan Cruyff, alt nume mare al fotbalului olandez, s-a hotărât să-şi refacă viaţa alături de Badr Hari, campion de kickboxing în vârstă de 28 de ani. În Daily Mail, ea a admis că a luat această decizie de ceva timp din cauza comportamentului lui Gullit, “prea centrat pe el însuşi”.

În afară de adulter, lui Gullit nu i-a plăcut nici cum soţia şi soacra şi-au bătut joc de el în bucătăria domiciliului conjugal, înţesată de microfoane. Insultele rostite de mama celor doi copii ai lor l-au enervat la culme pe fotbalist. “Estelle nu a recunoscut că şi-ar fi bătut joc de mine înainte să-i pun banda. Am fost batjocorit în propria mea casă. Cred că acest lucru este mai grav decât că am fost înşelat”, a spus el unei reviste olandeze citate de The Sun. Încă o dată se dovedeşte că nu e bine ca toate adevărurile să fie auzite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-02

TAGURI: ruud gullit, microfoane, casa, sotie, Estelle, Johan Cruyff
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

CALVARUL Cristinei Neagu Acum 4 ore | (0)
Handballoading...