2019-03-25 12:20


S-a DESCOPERIT ce au consumat fotbaliştii ruşi la MONDIAL. A fost sau nu ILEGAL?

 |  15:04
S-a DESCOPERIT ce au consumat fotbaliştii ruşi la MONDIAL. A fost sau nu ILEGAL?

Jurnaliştii publicaţiei germane Süddeutsche Zeitung au scris că unul dintre purtătorii de cuvânt ai Federaţiei Ruse de Fotbal le-a confirmat că unul dintre jucătorii antrenaţi de Stanislav Cercesov a inspirat amoniac înaintea meciului cu Spania de la Cupa Mondială, pe care ruşii l-au câştigat la loteria loviturilor de departajare.

Totuşi, amoniacul nu este o substanţă interzisă, însă îmbunătăţeşte respiraţia şi circulaţia oxigenului în sânge.

Publicaţia germană susţine că un jucător de rezervă a inspirat dintr-o bucată de bumbac impregnată cu amoniac înainte de a intra pe teren la meciul contra ibericilor.

Colegii de la Bild au mers mai departe şi, interpretând o fotografie în care Golovin ţinea mâna la nas, a notat că amoniacul a fost folosit de toată echipa rusă, înainte de a intra pe teren, la meciul cu Croaţia, din sferturile CM.

Rusia a fost poate cea mai mare surpriză de la turneul final mondial, fost eliminată de Croaţia în sferturi abia după executarea loviturilor de departajare. La adresa jucătorilor ruşi au planat în tot acest timp fel de fel de zvonuri legate de folosirea substanţelor interzise pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: juctori rusi, amnoniac, campionat mondial, ilegal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...