2018-12-18 15:14


S-a făcut pohta lui Becali. Arbitrii străini REVIN în Liga 1

 |  14:03
S-a făcut pohta lui Becali. Arbitrii străini REVIN în Liga 1

Astazi la Adunarea Generala de la Liga Profesionista de Fotbal s-a luat o decizie extrem de importanta. Cu 8 voturi pentru si 5 impotriva, s-a decis ca unele partide din play-off să fie conduse de brigăzi din străinătate! Viitorul, CFR Cluj și Astra au fost împotriva acestei propuneri, în timp ce ACS Poli Timișoara nu a avut reprezentant.

Numai că, pentru ca această conditie să fie îndeplinită, este nevoie ca ambele cluburi sa solicite sau sa fie de acord cu acest lucru. Și, cum Gigi Becali este de acord, el fiind chiar cel care a propus această variantă, iar oficialii lui CFR vor refuza probabil, sunt mari șanse ca respectivul derby pentru titlu din etapa a doua să fie arbitrat tot de fluierașii autohtoni.

"Din punctul meu de vedere nu ar fi cazul de arbtitrii straini. Dar noi ne facem datoria si vom face toate demersurile daca va fi cazul. N-ar fi trebuit sa se supuna la vot pentru ca ei aveau de drept posibilitatea sa ne faca o adresa, daca erau două cluburi de acord, cu ea mergeam la Federatie pentru ca doar Federatia poate sa solicite arbitrii straini. Cluburile care solicită arbitri străini trebuie să plătească 50-50. Unilateral nu se poate pentru ca sunt costuri mai mari" a spus șeful LPF, Gino Iorgulescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: arbitri straini, liga 1, becali
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...