2019-02-21 07:52


S-a făcut prima OFERTĂ pentru lupta Mayweather - McGregor

 |  10:56
S-a făcut prima OFERTĂ pentru lupta Mayweather - McGregor
Florentin Dincă

Dana White, conducătorul UFC, cel mai important circuit de arte marțiale mixte din Statele Unite, i-a oferit suma de 25 milioane dolari fostului boxer american Floyd Mayweather pentru ca acesta să accepte o luptă cu irlandezul Conor McGregor, starul din artele marțiale mixte (MMA).

Mayweather, retras din box, a afirmat că se gândeşte să renunţe la retragere dacă i se va oferi 100 milioane de dolari pentru a se lupta cu McGregor. Să vedem acum dacă celebrul pugilist American va accepta această luptă şi mai ales pe ce sumă, mai ales că averea lui se apropie de un miliard de euro.

"Sunt singurul cu care McGregor se află sub contract și care poate organiza această luptă, iar oferta mea este următoarea: 25 milioane dolari pentru Mayweather, tot atât pentru Conor, și vom negocia repartizarea drepturilor TV", a declarat Dana White la FoxSport.

"Cun poți să crezi tu că poți conduce negocierile? Ultimul tău mare meci a lăsat un gust atât de amar încât nimeni nu mai vrea să te vadă", a mai declarat Dana White la adresa lui Mayweather, referindu-se la ultima luptă a americanului, împotriva filipinezului Manny Pacquiao, care a avut loc în mai 2015 și a generat venituri record, însă din punct de vedere sportiv nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

"Suntem dispuși să-i oferim 15 milioane de dolari lui McGregor și am putea negocia și un procent din rețetele drepturilor de televizare, însă noi trebuie să avem ultimul cuvânt de spus în negocieri. Cum poate un tip să pretindă 20 sau 30 milioane de dolari când nu a avut niciodată o luptă de 8 sau 9 milioane?", a adăugat Mayweather.

McGregor, în vârstă de 28 ani, are în palmares 21 de victorii și 3 înfrângeri, fiind marea vedetă a circuitului UFC, scrie Agerpres. La rândul său, retras din ring în septembrie 2015, Mayweather a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate pe parcursul carierei sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

TAGURI: floyd mayweather, conor mcGregor, oferta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...