2016-12-11 06:21

SPORT


Să plece Blatter!

 |  14:18
Să plece Blatter!

Suedezul Lennart Johansson, fost preşedinte al Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) timp de 17 ani, a declarat vineri că a sosit timpul ca elveţianul Joseph Blatter să renunţe la şefia FIFA (Federaţia Internaţională de Fotbal).

Johansson, 82 ani, a candidat fără succes la preşedinţia FIFA în 1998, alegeri câştigate de Blatter, care a rămas de atunci în funcţie. Blatter, care împlineşte 76 ani în martie, şi-a asigurat anul trecut un al patrulea mandat, promiţând că este ultimul şi se va retrage în 2015.

„Nu poate fi unicul om care să dicteze şi să vorbească despre deciziile din lumea fotbalului. Nu este altceva de făcut decât să scăpăm de omul în cauză”, a declarat Johansson pentru BBC.

Suedezul opinează că Michel Platini, actualul preşedinte al UEFA, ar trebui să-l înlocuiască pe “Încearcă să fie corect, are o minte deschisă, permite discuţiile şi se supune deciziilor luate de majoritate”, l-a descris suedezul pe Platini.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Joseph_blatter, plecare, FIFAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se menține decizia de suspendare în cazul lui Joseph Blatter Tribunalul de arbitraj sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut decizia de suspendare a fostului... 05 Dec 2016 | (0)
Naționala de fotbal a României a coborât cinci poziții în clasamentul FIFA Naționala de fotbal a României a coborât cinci poziții în clasamentul Federației... 24 Noi 2016 | (0)