2016-10-25 15:11

SPORT


Să vină DNA!

 |  16:47
Să vină DNA!

Meciul dintre Vaslui şi Rapid, ce va trage cortina peste anul fotbalistic românesc, naşte iar războaie cu iz de cătuşe. Cel care a aruncat bomba a fost Adrian Porumboiu, care l-a acuzat pe fostul său angajat, Constantin Zotta, preşedinte în momentul de faţă la Rapid, că a încercat să ia legătura cu patru jucători din lotul moldovenilor, pentru a le promite, tocmai înaintea acestei dispute, că o să încerce să-i transfere în Giuleşti.

„Un jucător mi-a spus că Zotta i-a cerut să se întâlnească pentru că vrea să-l transfere la o echipă din Rusia. Apoi, alţi trei jucători mi-au spus că au fost şi ei sunaţi de Zotta, care le-a promis că o să-i ia la Rapid. Zotta e un pungaş”, a declarat Porumboiu. Imediat a reacţionat vehement şi cel învinuit. „O să-l dau în judecată pe Porumboiu pentru ce a spus. Încearcă să facă un joc pentru a crea o presiune suplimentară. Îl cunosc foarte bine, am trăit câteva luni lângă el şi ştiu cum gândeşte. O să mă duc să fac o plângere la DNA”. Războiul acuzelor nu l-au lăsat indiferent nici pe Mitică Dragomir, care i-a luat apărarea prietenului său Adrian Porumboiu: „Să anunţe DIICOT-ul sau DNA-ul. Zotta nu avea voie să ia legătura cu vreun jucător, chiar şi pentru un transfer.Intră sub incidenţa regulamentului, iar dacă s-a vorbit e foarte grav”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: porumboiu, zotta, vaslui, rapid, blatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Șapte persoane, în comă la spital din cauza mustului Șapte persoane au ajuns în comă la spital, în ultimele 48 de ore, în județul Vaslui, iar una... 05 Oct 2016 | (0)
Cod portocaliu de inundaţii în judeţul Vaslui Hidrologii au emis, luni dimineaţa, o avertizare cod portocaliu de inundaţii, valabil până la... 17 Oct 2016 | (1)