2019-03-23 06:44


ȘAHTIOR continua să CÂȘTIGE campionatul în Ucraina și fără Mircea LUCESCU

 |  13:43
ȘAHTIOR continua să CÂȘTIGE campionatul în Ucraina și fără Mircea LUCESCU

Şahtior Doneţk continuă să domine fotbalul din Ucraina și fără să-l aibe la cârmă pe Mircea Lucescu. “Minerii” au câştigând din nou titlu de campioană, al doilea consecutiv sub conducerea tehnică a portughezului Paulo Fonseca, tehnicianul care l-a succedat pe Il Luce la Şahtior, în vara anului 2016.

Şahtior a câştigat, duminică, pe teren propriu, meciul cu Veres Rivne, cu 1-0, şi a acumulat 75 de puncte în clasament. Rivala la titlu, Dinamo Kiev, a câştigat de asemenea cu 1-0 partida jucată în deplasare, cu Zoria Lugansk. Însă echipa din capitala Ucrainei are numai 70 de puncte şi, cu o etapă înaintea finalului campionatului, nu o mai poate ajunge pe Şahtior.

În ultimul act al sezonului, Şahtior şi Dinamo se vor întâlni în derby-ul campionatului, sâmbără, la Kiev, într-un meci doar pentru palmares.

ȘAHTIOR continua să CÂȘTIGE campionatul în Ucraina și fără Mircea LUCESCU
zoom

Pe 9 mai, trupa lui Fonseca a câştigat şi Cupa Ucrainei, după 2-0 în finala disputată tot cu Dinamo Kiev.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-14

TAGURI: sahtior, campioana, ucraina, mircea lucescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
loading...