2018-10-20 03:07


SALARIU. Florin Andone va câştiga de 10 ori mai mult la Cordoba

 |  18:17
SALARIU. Florin Andone va câştiga de 10 ori mai mult la Cordoba
Florentin Dincă

Internaţionalul Florin Andone este pe cai mari la Cordoba. Gruparea din Segunda Division s-a temut că o să-l piardă pe atacantul român şi l-a convins să-şi prelungească înţelegerea până în anul. Însă a făcut-o cu un efort financiar considerabil. Andone, care a marcat de nouă ori în acest sezon, va câştiga de zece ori mai mult decât avea până acum, şi mai precis 350.000 de euro anual. Dacă nu va pleca în această perioadă de mercato, unde este dorit cu insistenţă de Costel Gâlcă la Espanyol, fotbalistul va mai avea parte de o surpriză la vară, în cazul în care echipa revine în prima ligă.

„Mulțumesc președintelui clubului pentru reînnoirea contractului. Sunt foarte recunoscător Cordobei și fanilor ei. Mi-ar plăcea să rămân aici pentru mult timp, iar la finalul sezonului să sărbătorim împreună promovarea. Sunt un băiat modest, mă știți, și nu vă pot promite decât că eu voi munci în continuare la fel de mult.Mereu am încercat să dau tot ce am mai bun pe teren, zi de zi, la meciuri şi la antrenamente. Aici este casa mea și sunt încrezător că aici va fi pentru mulți ani de acum înainte. Dar niciodată nu știi cât de departe poți ajunge și care îți sunt limitele”, a declarat Andone, citat de DigiSport, care are acum şi o nouă clauză de reziliere, şi ea dublată, în valoare de 6 milioane de euro.

Şi-a căştigat pe teren noul contract

Boss-ul lui Cordoba, Carlos Gonzalez, s-a arătat entuziasmat de faptul că a reuşit să-l convingă pe Andone, despre care spune că este cel mai important jucător al echipei. Şeful divizionarei secunde iberice afirmă că prin ceea ce a arătat la antrenamente şi la meciuri, unde a marcat goluri importante, românul a meritat să-i fie suplimentat serios salariul. “Florin este jucătorul nostru exponențial și toți suporterii sunt încântați de el. Știam încă de astă-vară că trebuie să-i reînnoim contractul. Prelungirea era clară, iar acum a fost momentul propice. Cifrele contractului sunt confidențiale, deci nu le vom dezvălui, dar vă pot spune că Florin este unul dintre cel mai bine plătiți jucători ai noștri, pentru că a câștigat pe teren acest drept. El voia să continue cu noi, iar noi voiam să continuăm cu el. A fost simplu să ajungem astfel la un acord”, a declarat Carlos Gonzalez.

700.000 de euro de la vară. Cu o condiţie!

Veştile bune nu se opresc pentru Florin Andone. În cazul în care nu va fi vândut în perioada următoare, iar şansele sunt mici ca acest lucru să nu se întâmple, românul va avea tot interesul să dea tot pentru ca echipa sa să promoveze din nou la vară în Primera Division. Are stipulat în noul contract o clauză care îi dublează remuneraţia actuală. Deci, în doar câteva luni, Andone are şansa de a-şi mări contractul de 20 de ori. Şi chiar merită.

 

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: florin andone, cordoba, contract
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...