2017-01-21 19:28

SPORT


Sandu: I-am trimis o scrisoare preşedintelui Federaţiei de Fotbal din Argentina. Inaugurarea National Arena ar puteea fi amanata pentru septembrie!

 |  12:42
Sandu: I-am trimis o scrisoare preşedintelui Federaţiei de Fotbal din Argentina. Inaugurarea National Arena ar puteea fi amanata pentru septembrie!
PreşedinteleFRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a trimis oscrisoare omologului său argentinian Julio Grondona, prin care îi cere"expres" să aducă naţionala la Bucureşti, pentru amicalul din 10august, şi că alţi adversari ar putea fi Portugalia sau Franţa.

"Acestmeci cu Argentina a fost angajat din octombrie 2010, cu agenţia împuternicită afederaţiei argentiniene pentru meci. Are clauze foarte clare, prezenţa celeimai bune echipe: Messi, Tevez, Higuain, Mascherano. Efortul este uriaş dinpartea noastră, emoţiile suporterilor de asemenea. După primele reacţii din presă,din iulie, pe 21 iulie, m-am adresat lui Julio Grondona, preşedintelefederaţiei, în care i-am solicitat să intervină la cluburi, apoi şi companiei.Azi m-am adresat din nou lui Julio Grondona, după ce am văzut un mic comunicat.Nici nu ştiu dacă să ţin cont de el. Mi se pare că este încă de neluat înseamă. M-am adresat lui Grondona cu o scrisoare în care îi cer expres săparticipe naţionala Argentinei cu minim patru vedete. Am încheiat spunându-i cămă voi adresa FIFA pentru daune substanţiale", a declarat Sandu.

Deasemenea, Sandu a precizat că o soluţie pentru înlocuirea Argentinei estePortugalia şi a menţionat că a trimis o scrisoare în acest sens preşedinteluifederaţiei portugheze, Gilberto Madail.

"Amluat lista cu meciuri de pe site-ul FIFA, cred că doar Andorra nu are meci. CuUruguay avem contract semnat pentru un meci în februarie 2012. Portugalia eosoluţie, i-am făcut o scrisoare lui Madail, îl rog să accepte dacă poate săvină la noi în locul Luxemburgului. Dacă nici Portugalia nu vine, nu rămânedecât să-l inaugurăm la un moment propice, la meciul oficial cu Franţa, dinseptembrie", a adăugat Sandu.

Asociaţiade Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că adecis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, laBucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România- Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image