2017-01-24 17:22


Săpunaru, anunţat titular în finala Ligii Europa

 |  17:39
Săpunaru, anunţat titular în finala Ligii Europa
FC Porto şi Sporting Braga se vor bate miercuri în finalacelei de-a doua ediţii a Ligii Europa pe Aviva Stadium din Dublin. Meciul va fiarbitrat tot de un iberic, spaniolul Carlos Velasco.

Internaţionalul Cristian Săpunaru se află printre cei 18jucători convocaţi de André Villas-Boas, la fel şi fostul jucătoral lui CFR Cluj, Alvaro Pereira. E foarte posibil ca fundaşul român să fietrimis pe teren încă din primul minut, astfel că va fi al treilea an consecutivîn care ţara noastră va avea reprezentanţi în finala unei competiţii europenedupă Raţ, Lucescu (2009, Cupa UEFA) şi Chivu (2010, Liga Campionilor).Interesant e faptul că de fiecare dată echipele acestora s-au impus.

Braga, aflată în premieră în faţa câştigării unuitrofeu european, a deplasat nu mai puţin de 28 de fotbalişti în Irlanda.Tehnicianul DomingosPaciencia, fost jucător la Porto, nu a dorit astfel ca presa să poată deduceprimul 11 cu care va aborda cel mai important meci din cariera sa. Duelul esteprogramat de la ora 21.45 şi în România poate fi urmărit în direct pe PRO TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image