2019-01-23 05:19


Scandal la stadion. Sorin Oprescu nu l-a lăsat pe Naşu să intre pe Arena Naţională

 |  18:17
Scandal la stadion. Sorin Oprescu nu l-a lăsat pe Naşu să intre pe Arena Naţională
Florentin Dincă

Primarul Sorin Oprescu şi şeful FRF, Mircea Sandu, au fost prieteni cândva, dar în ultimul timp se împung pe unde se prind. Şi totul din cauza Arenei Naţionale, despre care primul spune că va ajunge în paragină dacă ALPAB, administratorul arenei, nu se va ocupa mult mai atent de el. Şi în special de gazon, care se află într-o stare deplorabilă, cu doar o săptămână înainte de Supercupa României, Steaua – Petrolul. Ultimul ghiont dintre edil şi şeful federaţiei a venit marţi dimineaţă, atunci când Naşu a mers la Arena Naţională să vadă în ce stadiu se află lucrările la gazon, iar angajaţii firmei de pază i-au blocat accesul.

“Se cred pe moşia lor, am intrat pe teren şi m-am îngrozit, era galben ca lămâia, ca fânul, se poate juca, dar eu plătesc şi vreau condiţii. Probabil că dacă nu am mai plătit gazonul, nu mai avem acces pe stadion. Primarul trebuie să coordoneze, mi se lăudă băiatul ăsta de la ALPAB, că dacă vrea îl schimbă de trei ori pe an.Ăsta e bun naţional, poate să intre cine vrea şi când vrea, ce, ăsta se crede pe moşia lui? Cu ocazia asta am şi reziliat contractul cu firma de pază, n-are nicio vină ăla care stătea acolo, dar ia-o, mă, pe cârca ta şi după aia vedem despre ce e vorba. Până la urmă, eu sunt preşedintele FRF. Să nu văd şi eu despre ce e vorba, care plătesc...şi plătesc contracte mai mari cu 50% decât acum 3 luni. Şi asta fără negociere”, spune Sandu.

Naşu către ALPAB: Îţi vine să le iei gâtul

Mircea Sandu şi-a ieşit din minţi după ce a văzut că administratorul Arenei Naţionale nu este în stare să întreţină covorul de iarbă:“Nu înţeleg de ce nu dau stadionul unui operator care să se ocupe de acest stadion, pentru că se pierd 2, 3, 5 milioane de euro pe lună. Dar sunt bani de la Stat, ce contează pentru ei că se pierd?Am fost dimineaţă să văd stadionul, după declaraţia domnului Oprescu, cu care am colaborat bine până acum. Bă, dar când vezi aşa oameni, îţi vine să le iei gâtul. Eu am citit declaraţia primarului general şi am vrut să văd şi eu dacă au început să înlocuiască gazonul. Uite că n-am putut să văd.Dacă nu se ia urgent măsura unui operator, va intra în paragină. Săptămâna trecută, dacă veneaţi cu mine la stadion, vedeaţi paragină. Şi-n exterior, şi-n interior. Cu cine să-l îngrijească dacă n-au oameni.Cică se ocupă ăştia de la ALPAB de stadion... săptămâna trecută la parcul din jurul stadionului erau mărăcini de un metru. A doua zi au început să apară şi să-i taie. Domnule, dar chiar trebuie să stea Oprescu după ei?Gazonul nu trebuie schimbat de 4 ori pe an dacă se iau nişte utilaje. Trebuie un aparat de fotosinteză. Domnule, au închiriat unul la finala Europa League şi au plătit chiria ca şi cum l-ar fi cumpărat de nou”.

Oprescu vrea schimbarea şefului ALPAB

Conform unor surse din cadrul Primăriei Capitalei, edilul va cere în curând înlocuirea şefului ALPAB, Bogdan Tănase, din cauza multiplelor divergenţe legate de proiectele pe care Primăria vroia să le duca la bun sfârşit. În pole-position este Radu Popa, fostul director de la ALPAB, dar este posibilă şi numirea Alinei Roman, şefa de la Administraţia Străzilor Bucureşti. (Laurenţiu Muşoiu)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: sorin, oprescu, primar, mircea, sandu, nasu, scandal, stadion, arena, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...