2018-10-17 15:01


SCANDAL / TENIS. Mafia pariurilor ll-a testat şi pe Novak Djokovic. Sârbul confirmă

 |  15:40
SCANDAL / TENIS. Mafia pariurilor ll-a testat şi pe Novak Djokovic. Sârbul confirmă
Florentin Dincă

În ultimul deceniu, Corpul de Integritate în Tenis (TIU) a primit numeroase plângeri care vizează 16 jucători din Top 50, printre aceştia numărându-se şi opt sportivi care participă la actuala ediţie a turneului Australian Open, care au implicare în meciuri trucate din tenis.

Jurnaliştii de la BBC susţin că au intrat în posesia unor documente ce datează din 2007, în care se arată "suspiciunile cu privire la aranjarea unor meciuri la cel mai înalt nivel al tenisului masculin mondial, inclusiv la Wimbledon".

Chiar liderul clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovic confirmă că a fost victima unei tentative de corupţie în 2007, la turneul de la Sankt Petersburg, scrie Mediafax. "Am fost abordat indirect, prin intermediul unor persoane care lucrau cu mine în acea vreme. Evident, noi am refuzat imediat. Persoana care a încercat să mă contacteze nu a ajuns chiar până la mine. Oamenii încearcă să ghicească despre ce este vorba. Dar nu sunt dovezi legate de jucătorii în activitate. Sunt doar speculaţii", a declarat Nole.

BBC menţionează că în urma anchetei s-au descoperit că reţele de pariori din Rusia şi Italia au câştigat sute de mii de lire sterline din pariurile pe meciuri suspectate că ar fi fost aranjate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: novak djokovic, pariuri, meciuri, trucat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...