2018-07-18 00:16


Scandalul Calcioscommesse: Mauri, eliberat din închisoare!

 |  13:06
Scandalul Calcioscommesse: Mauri, eliberat din închisoare!

Căpitanul echipei Lazio, Stefani Mauri, a fost eliberat din închisoare, însă se află sub arest la domiciliu, după ce a fost interogat ieri în scandalul Calcioscommesse, legat de pariuri şi trucarea de meciuri din sezonul trecut dintre Lecce şi Lazio, respectiv Lazio şi Genoa. Fotbalistul se afla după gratii din data de 28 mai, fiind suspectat de fraudă sportivă.

Judecătorul Guido Salvini a afirmat că elementele apărării lui Mauri sunt “plauzibile”, dar nu mai este cazul reţinerii sale după audiere. va începe joi la Roma, la o săptămână după cel bazat pe ancheta Parchetului din Cremona, a anunţat luni Federaţia italiană de fotbal (FIGC). Tot atunci procurorul FIGC, Stefano Palazzi, va începe audierile jucătorilor implicaţi sub diferite forme în aceast caz, între care Fabrizio Miccoli (Palermo), Sergio Almiron (Argentina/Catania fost Bari), Jean-François Gillet (Belgia/Bologna ex-Bari), şi Henry Gimenez (Uruguay/Bologna).

Acest proces sportiv intervine după al treilea val de arestări operat în “Calcioscommesse”, pe 2 aprilie 2012, unde la decizia Parchetului din Bari 20 de persoane au fost arestate, între care Andrea Masiello (fost la AS Bari şi Atalanta), cel care şi-a recunoscut vinovăţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-06

TAGURI: Mauri, eliberat, inchisoare, italia, pariuri, retinere, pariuri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri