2018-11-17 04:53


Se văd găurile din atacul campioanei. Steaua a pătimit în Ghencea

 |  19:38
Se văd găurile din atacul campioanei. Steaua a pătimit în Ghencea

Steaua a debutat poticnit în noul sezon al Ligii lui Mitică. Spre deosebire de meciul din calificări cu Vardar, în care au rezolvat meciul în 20 de minute, de data aceasta campionii nu au fost siguri de victorie până la sfârşitul meciului.

Cei drept, sâmbătă nu au mai întâlnit o echipă de excursionişti visători, moldovenii prietenului Mitriţă reuşind să stea în ghete pe tot parcursul meciului. Dacă luăm în considerare şi cele două goluri ale steliştilor, cel al lui Adi Popa, dintr-un offsaid pe care l-ar fi taxat şi un arbitru şcolit în Vatra Luminoasă, iar celălalt, al lui Georgievski, aflat la primul său gol pentru Steaua, mai degrabă din întâmplare şi oarecum împotriva cursului jocului, victoria este una care mai mult creează îngrijorare decât euforie suporterilor stelişti.

Arbitrul a mai refuzat să acorde câte un penalty, atât pentru Steaua, cât şi pentru Ceahlăul. De asemenea, o încăierare generală între jucătorii celor două formaţii a fost trecută cu vederea. Ce-i drept, nici publicul nu a fost acelaşi, cu toate că era primul meci în Ghencea, teren unde încă mai sunt permise seminţele. Spre finalul meciului, moldovenii puteau scoate cel puţin un egal, însă portarul Stelei, Tătăruşanu, şi-a salvat echipa după un duel unu la unu cu Jula.

 

Reghecampf: “Mijlocul este de vină

La finalul meciului, Reghecampf a părut să comenteze un alt meci, făcându-se că nu a observat lipsa celor doi atacanţi plecaţi pe pustii, Rusescu vândut şi Mihai Costea mazilit, cu toate că absenţa unui vârf a fost vizibilă şi de la stabilimentul de maximă securitate Jilava. Mijlocul a fost de vină, a conchis Reghe: „Din păcate, astăzi nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Ceahlăul e o echipă foarte bună, chiar am rămas surprins. Mijlocul nostru nu a funcţionat bine, am pierdut de foarte multe ori mingea a doua”.

Miriuţă: “Arbitraj foarte bun, cu multe greşeli”

De cealaltă parte, Vasile Miriuţă, antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, prieten şi fost coleg la Energie Cottbus cu tehnicianul stelist, a părut pe drept ofticat într-o declaraţie cel puţin ciudată: “Păcat că am pierdut meciul, dar în mare sunt mulţumit de prestaţia echipei şi sper să creştem de la joc la joc. Un arbitraj foarte bun, greşeli se mai fac, 99 la sută sunt mulţumit de arbitraj. Niciodată nu o să dau vina pe arbitraj. Steaua are forţă mare, dar după părerea mea au fost momente când ne-am ridicat la valoarea Stelei”.

La rândul său, Meme a deplâns atitudinea jucătorilor demoralizaţi de absenţa lui Gigi Becali:  „Primul nostru gol a fost marcat din poziţie neregulamentară, dar am avut şi un penalty neacordat. Au fost şi jucători care au resimţit oboseala mentală după meciurile dinainte. Mi-e greu să spun că sunt mulţumit”.

Steaua a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2013/2014 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Popa, minutul 11 şi Georgievski minutul 27 pentru Steaua, respectiv Jula minutul 40 pentru Ceahlăul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-21

TAGURI: steaua, ceahlaul, Reghecampf, ghencea, miriuta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...