2016-12-06 12:33

SPORT


Se amână returul!

 |  18:25
Se amână returul!

Zăpezile căzute din abundenţă în România, dar şi prognoza meteo pentru următoarea perioadă, una care anunţă o vremedeloc favorabilă fotbalului, i-au pus pe gânduri pe conducătorii din Liga 1. Returul este programat să înceapă pe 25 februarie, însă sunt şanse aproape nule ca acest lucru să se întâmple.

Primul care a pus problema amânării returului a fost Cristi Borcea. “Nu are cum să înceapă returul, nu se poate juca. E mai rău ca în ’54”, a spus Borcea. Demersul acţionarului din Ştefan cel Mare este susţinut de majoritatea conducătorilor din fotbalul românesc, iar asta nu avea cum să-l lase indiferent pe Dumitru Dragomir, care va propune în CEx din 17 februarie acest lucru: “Pentru a fi amânat, trebuie să avem acceptul Federaţiei, ea hotărăşte. Însă eu cred că 99,99 %  returul se va amâna. Nu doar că temperaturile vor fi scăzute, dar şi terenurile vor fi impracticabile. Trebuie să ţinem cont şi de integritatea corporală a jucătorilor”, spune Mitică, avertizându-i în acest sens pe şefii de la Dinamo şi Rapid: “De la anul, cine nu va dispune de instalaţie de încălzire a gazonului, nu va mai juca în Liga 1. Trei sferturi dintre echipe au. Dinamo, Rapid şi încă două echipe nu îndeplinesc acest criteriu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: Retur_liga1, amanare, zapeziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Irina Radu, audiată în Parlament pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș Irina Radu, președinte-director general al TVR, va fi audiată luni, de la ora 14.00, în Comisia... 28 Noi 2016 | (2)