2018-11-16 14:26


Se destramă Energia Pandurii? Cinci jucători negociază rezilierea contractelor

 |  17:31
Se destramă Energia Pandurii? Cinci jucători negociază rezilierea contractelor

Anunţul că antrenorul Vasile Stângă va părăsi echipa dela 1 decembrie i-a făcut pe mai mulţi jucători de la Energia Pandurii să cearărezilierea contractelor cu formaţia gorjeană. Printre aceştia se numărăvedetele Marius Novanc şi Dan Savenco.

După disputarea ultimei etape din acest an, Energia ocupălocul 3 în Liga Naţională, cu 16 puncte, în urma celor de la Odorhei (20p) şiUCM Reşiţa (19p), asta doar din cauza eşecurilor suferite în ultimele douărunde, când a şi pierdut fotoliul de lider.

Conducerea a anunţat deja că va renegocia contracteleodată cu numirea noului antrenor, Liviu Andrieş. „La jucătorii caremai rămân se vor evalua contractele cât se poate de corect. Am avut discuţii cuei şi majoritatea au acceptat o reducere. Se va discuta cu fiecare în parte. Amdiscutat şi cu noul antrenor Liviu Andrieş despre jucătorii care vor pleca. Rămânesă pregătească lotul care rămâne aici şi mai discutăm cu alţi jucători”, a spus preşedintele Gore Popescu.

Deja o parte dintre handbalişti au solicitat încetareacontractelor. Astfel, Ante Kukrika, Nikola Stajcevski, Milan Vukas, MariusNovanc şi Dan Savenco negociază reziliarea înţelegerilor, iar cel mai probabil,vor ajunge la un acord în zilele următoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...