2019-03-24 00:58


Se văd toate meciurile din Liga 1 la televizor? Cluburile aşteaptă cu înfrigurarea licitaţia pentru drepturile tv

 |  17:20
Se văd toate meciurile din Liga 1 la televizor? Cluburile aşteaptă cu înfrigurarea licitaţia pentru drepturile tv

Liga Profesionistă de Fotbal încearcă să vândă mâine cele şase pachete dindrepturile tv rămase nevândute în primăvară. Deşi şefii din Liga 1 au cerutminimum 45 de milioane de euro, RCS&RDS, principalul favorit, nu paredispus să plătească această sumă.

Dumitru Dragomir era aşteptat să se întoarcă in aceastaseară de la Moscova, acolo unde a participa la reuniunea şefilor de Ligă dinEuropa, special pentru a conduce azi Adunarea Generală a LPF, a doua din ultimasăptămână. Practic, poate fi ziua în care se decide soarta celui care conduceLiga 1 de peste 15 ani. În cazul în care va reuşi să vândă drepturile tv lapreţul cerut de oficiali, acesta îşi va salva temporar postul. “Mitică nu mai rezistă mult. Să lase prieteniile deoparte”, îl ameninţa GigiBecali. Pe un ton asemănător a vorbit şi omologul său de la CFR Cluj, ArpadPaszkany.

Pânăieri, singura ofertă concretă pe adresa Ligii pentru drepturile tv venise de laRCS&RDS, dar de numai 36 de milioane, cu nouămai puţin faţă de baremul stabilit de şefii din Liga 1. În urmă cu aproximativdouă săptămâni, Dragomir chiar se înţelesese cu grupul condus de ZoltanTeszari, dar patronii au blocat tranzacţia.Nu face ce vrea el,noi stabilim preţul, a fostmesajul acestora. E posibil ca în ultimul moment în cursă să se înscrie şiRomtelecom pentru a nu pierde cursa cu rivalii lor în materie de cablu şiteleviziune. Preşedintele de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, susţine chiar că suntşanse mari ca drepturile să fie vândute mâine în ciuda faptului că până înmomentul de faţă nu se cunosc cele 18 participante în noul sezon al Ligii 1. "Sper ca drepturile tv să se vândăluni. Am informaţii în acest sens. Aş fi mulţumit să primim aceeaşi sumă ca şidin precedentul contract", a spus şi preşedintele ardelenilor.

Foto: gsp.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...