2018-12-13 20:55


Selymeş: “Ce să fac dacă Niculae m-a dat afară, să stau în cap?”

 |  21:00
Selymeş: “Ce să fac dacă Niculae m-a dat afară, să stau în cap?”

Înfrângerea de pe teren propriu cu Voinţa Sibiu a produs o adevărată furtună la Ploieşti. Patronul Ioan Niculae a tunat în stânga şi în dreapta, primul vizat fiind antrenorul Tibor Selymeş, pe care l-a “executat” deja. Dacă pânăacum Gigi Becali era recunoscut pentru cadenţa cu care dădea afară antrenorii, iată că acum s-a molipsit şi finanţatorul ploieştenilor. Chiar dacă pare că nu este foarte afectat de această decizie, Selymeş nu uită să taxeze gestul “românesc” al magnatului de la Astra.

“Nu mă aşteptam să fiu dat afară, dar acum ce să fac dacă Niculae m-a dat afară, să stau în cap? Nu am de ce să mă agit. Îmi reproşez doar rezultatele slabe din începutul sezonului. Nu mă mai miră nimic, suntem în România, nu în Franţa, Anglia sau Germania. Totuşi, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu echipa de anul trecut, care pierdea foarte greu meciurile. Au fost de nerecunoscut. Bine, în prima etapă am şi jucat împotriva unei formaţii extrem de tari (n.r - CFR Cluj), dar cu Voinţa nu îmi explic ce s-a întâmplat”, a declarat pentru “Puterea”, Tibor Selymeş.

A confirmat episodul Fatai

Acuzele cele mai dure ale patronului Ioan Niculae i-au vizat pe Kehinde Fatai, Ousmane N’doye şi Lucian Goian. Dacă de ultimul s-a luat din cauza faptului că cerea prime de joc, indiferent că echipa câştiga sau pierdea, pe ceilalţi a pus tunurile dintr-un motiv incredibil. Atacantul nigerian este arătat cu degetul după ce a petrecut cu o prostituată în hotel, la Cluj, chiar înaintea meciului cu CFR din prima etapă. Iar N’doye a fost acuzat că ar fi fost acela care a adus dama de consumaţie la hotel. “Ştiu de această întâmplare. Este reală, dar problema cu Fatai a fost după meci, nu înainte. El s-a dus cu o fată în cameră, iar pentru gestul său a fost amendat cu 3.000 de euro. N’doye nu a avut nici un amestec în acest caz, doar Fatai este vinovat”, ne-a mai declarat Selymeş.

Suspină după Dinamo

În această vară, Selymeş a fost dorit în locul lui Ioan Andone pe banca tehnică a lui Dinamo, însă tehnicianul a refuzat elegant oferta oficialilor din Groapă. Motivul? Voia cu orice preţ să continue proiectul Astra, unul care se anunţa extrem de ambiţios şi care viza participarea în cupele europene. “Nu ştiu ce să zic acum. E tardiv, au fost nişte discuţii, oricum, Dinamo va rămâne mereu în inima mea. Am crezut prea mult în proiectul Astra, însă s-a terminat foarte repede, din păcate”, a conchis ex-antrenorul ploieştenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...