2018-12-15 11:56


Serena Williams a fugărit un bărbat care îi furase telefonul mobil

 |  10:09
Serena Williams a fugărit un bărbat care îi furase telefonul mobil

Jucătoarea de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a fugărit un bărbat care îi furase telefonul mobil. Americanca a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum a decurs întreaga scenă, ea postând şi o fotografie în care apare în ținută de "Superwoman''.

Serena Williams se afla într-un restaurant chinezesc, dintr-un oraș pe care nu l-a precizat.

"Lângă mine se afla un tip și ceva, căruia acum pot să-i spun instinct de super-eroină, mi-a spus să fiu atentă la el. Într-un moment în care mă așteptam mai puțin, acest hoț mi-a luat telefonul și a părăsit rapid restaurantul. (...) Fără să mă mai gândesc, am reacționat. A început să alerge, însă eu am fost mai rapidă decât el — toate sprinturile de la antrenamente mi-au servit la ceva — și am reușit să-l ajung ca un fulger”, a povestit Serena Williams.

Americanca a mai relatat că în moment în care l-a prins pe hoţ, l-a întrebat „cu cea mai ameninţătoare voce a sa” dacă nu cumva i-a luat telefonul.

"Cu cea mai amenințătoare voce a mea, rămânând însă calmă, l-am întrebat dacă nu cumva a luat 'din greșeală' telefonul meu. El a murmurat ceva, în timp ce se gândea ce să spună, iar apoi a zis: 'Doamne, știi ce am făcut! A fost atât de confuz acolo. Cred că am luat telefonul greșit'", a mai povestit americanca Serena Williams, întâmpinată cu aplauze la întoarcerea în restaurant.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: serena williams, fugareste, barbat, fura, telefon, mobil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...