2016-12-05 22:48

SPORT


Serena Williams şochează: Nu sunt îndrăgostită de tenis, nu mi-a plăcut niciodată să fac sport

 |  14:18
Serena Williams şochează: Nu sunt îndrăgostită de tenis, nu mi-a plăcut niciodată să fac sport

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a declarat luni că 'nu mi-a plăcut niciodată să fac sport', subliniind interesul ei moderat pentru tenis, în pofida celor 13 victorii în turnee de Mare Şlem şi alte 14 pe circuitul WTA.

'Nu mi-a plăcut niciodată să fac sport şi nu am priceput niciodată cum am ajuns o sportivă', a declarat campioana cu prilejul turneului de la Brisbane, unde a eliminat-o în primul tur, cu 6-2, 6-3, pe sud-africana Chanelle Scheepers. 'Nu-mi place să mă antrenez, nu-mi place pregătirea fizică, a adăugat ea. Dacă ar fi o activitate care cere să stai pe scaun sau care includ shopping-ul, mă simt, în schimb, excelent', conform Agerpres.

'Nu sunt îndrăgostită de tenis în acest moment, dar iată-mă aici. Nu pot trăi fără', a continuat ea.

Jucătoarea de 30 de ani a mai spus că se pregăteşte să-şi scurteze sezonul 2012, cum a făcut-o în 2011, pentru că se simţea obosită. 'Vreau doar să pot face alte lucruri, care îmi plac. Cred că aceasta mă ajută să-mi păstrez motivaţia', a conchis ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: Serena, soc, tenis, sportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se anunţă spectacol de zile mari la International Premier Tennis League Serena Williams şi Roger Federer se numără printre starurile care vor lua startul la ediţia a... 29 Noi 2016 | (0)
Învaţă despre psihologia sportului de la specialişti Pe 10 şi 11 decembrie, la ASE Bucureşti, are loc cursul de iniţiere şi instruire în psihologia... 21 Noi 2016 | (0)