2018-10-18 04:47


Sergey Lascenko şi Albert Kraus, primii campioni mondiali ai circuitului SuperKombat

 |  13:16
Sergey Lascenko şi Albert Kraus, primii campioni mondiali ai circuitului SuperKombat

Ucraineanul Sergey Lascenko a câştigat piramida finală a circuitului SuperKombat de la Darmstadt după ce şi-a învins ambii adversari înainte de limită. Şi în turneul de calificare, sportivul de 24 de ani obţinuse victorii tot prin KO. Înaintea finalei, olandezul Albert Kraus a obţinut primul titlu de campion mondial SuperKombat, la categoria semimijlocie, printr-o victorie în repriza a doua.

Primul câştigător al piramidelor s-a dovedit a fi şi noul campion mondial SuperKombat la categoria grea şi totodată noul posesor al unui Mitsubishi Lancer. Dacă la Bucureşti i-a învins pe Dzevad Poturak şi Roman Kleibl, în Germania, ucraineanul care se antrenează alături de Badr Hari i-a bătut pe Erhan Deniz prin KO tehnic, iar în finală pe olandezul Ismael Londt încă din prima repriză.

Şi totul după ce în primele 30 de secunde fusese numărat. În timp ce era prins la colţ, Lascenko a revenit surprinzător şi după o serie de croşee l-a pus definitiv la podea pe colosul Londt. În urmă cu numai un an, acesta din urmă îl învinsese pe ucrainean la decizie.

Tot în cadrul galei de la Darmstadt, Albert Kraus a obţinut primul titlu mondial din istoria circuitului SuperKombat după ce tot el obţinuse prima centură la K-1 Max în Japonia în anul 2002. Olandezul l-a învins prin KO în repriza a doua pe Alex Schmidt.

Trei din patru români, victorioşi

Fraţii Andrei şi Bogdan Stoica au câştigat prin KO-uri spectaculoase super-fight-urile disputate în Sala Sporturilor din Darmstadt, în aplauzele a aproape 2.000 de suporteri fanatici în faţa lui James Phillips, respectiv Dawid Baziak. Şi Cătălin Moroşanu l-a făcut KO pe Patrick Liedert, german la fel ca adversarii întâlniţi de fraţii Stoica. Singurul tricolor învins a fost Benjamin Adegbuy, prin KO în repriza a doua.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...