2018-11-15 06:52


Serghei Ţvetcov a revenit la Jelly Belly

 |  19:49
Serghei Ţvetcov a revenit la Jelly Belly

Serghei Ţvetcov, moldoveanul naturalizat român în urmă cu doi ani, singurul rutier tricolor prezent la Jocurile Olimpice de la Rio, a plecat după două sezoane de la echipa Androni Giocattoli şi a revenit la Jelly Belly.

Sportivul născut peste Prut în vârstă de 27 de ani afirmă că are gânduri mari de la 2017, urmând să concureze în cursele din America de Nord, competiții din calendarul național și unele curse în Asia, scrie portalul Cycling News.

"Sunt foarte emoționat să revin cu o nouă experiență și noi obiective, mai ales într-o echipă în care am avut susținerea tuturor. Au fost doi ani extraordinari la o echipă mare, cu care am alergat în cursa importante ca Giro d'Italia și Milano-San Remo. În opinia mea, ciclismul este un sport de super anduranță în care devii mai puternic cu trecerea timpului, din punct de vedere tactic, mental și, bineînțeles, fizic. Simt că am un potențial mare de creștere în anii următori", a declarat Serghei Ţvetcov, care a adăugat: “Am avut experiențe grozave în anii trecuți în aceste curse. Mă voi concentra să dau tot ce pot în curse precum Gila, Redlands și Cascade, care mi se potrivesc perfect, cu contratimp și etape de cățărare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-01

TAGURI: serghei, tvetcov, jelly belly, moldovean
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...